středa 8. února 2012

Tak nějak samo

Tohle přání vznikalo s lehkostí, tak nějak samo od sebe.

Inspiraci mi dodal  úžasný designový papír od BasicGrey, který byl sice barevný, ale zrovna tenhle růžek měl požadovanou černobílou kombinaci. K orámování podkladu jsem použila metalickou červenou a pak už jen stačilo základ dozdobit: krajka , řasená stužka , kytičky a kamínky.
Dílko je završeno razítkem " Pořád Tě miluji", natištěným na výseku z Big Shotu. To celé ještě orámované dalším výsekem, zvýrazněným pomocí lesklého laku Glossy Accents.


Apropó kytičky. Pro ty přesně platí "za málo peněz hodně...".
Textem potištěný papír jednoduše nastříháte na různě velká šišatá kolečka. Následně je zmuchláte a opět narovnáte, ušmudláte okraje a spojíte je hřebíčkem.Pak už jen stačí nalepit.
Přeji krásné tvoření.

Elion

2 komentáře:

  1. Černobíločervenou kombinaci mám moc ráda. Ale ne vždy se podaří, aby to nepůsobilo vulgárně a lacině. Není to zas až tak jednoduché. Ovšem to se ti stát nemůže ;-)) Tvoje přání je elegatní, decentní, luxusní a sexy. Vyvolá to správné vzrušení :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný přání! Vypadá strašně zajímavě tou spoustou detailů...jemná krajka, červená okatá stuha, útržek s notami...a kytičky. Podobný jsem viděla často a nelákalo mě to je použít. Ale po tom, co jsem je uviděla na tvým přáníčku ...myslím, že vyzkouším a pokud se mi povedou, tak s radostí použiju :)

    OdpovědětVymazat