pátek 3. února 2012

Pořád Tě miluji...aneb přáníčko pro muže


Chodím s mým vnoučkem  ze školy kolem květinářství. Od podzimu jsme se kochali vánoční výzdobou, svícny, věnečky, andílky a jiným vánočním zbožím. Po Novém roce byla inventura a najednou je výloha plná srdíček…bude Valentýn. Co je to Valentýn, babi? ptal se klučík. Tak jsem přednášela :-)
Mně slavení Valentýna nijak nevadí, každý důvod o oslavě je dobrý. Přáníčka nikomu neposílám , dávala jsem je synům, vždy s nějakou , většinou sladkou pozorností. Nemyslím, že by to nějak zvlášť oceňovali, ale co, čokoláda se hodí.
Koukám se tady na neuklizené razítko zdi od Kety a napadlo mě udělat chlapské přáníčko, přáníčko pro mého muže. Vím, že by nejvíc ocenil, kdyby v něm byl vložený steak nebo alespoň řízek ;-)…A mám to - dám mu do přání pozvánku na společnou večeři. To bude takové “vlk se nažral a koza zůstala celá“ :-)

Potřebovala jsem obyčejný světlý papír ze sady papírů z Lidlu, pro tyhle příležitosti mi přijde dostačující. Červený podklad je jemně strukturovaná  čtvrtka. Na světlý papír jsem si narazítkovala "zeď" ( hnědým Distress Ink – walnut stain ) , povedla se napoprvé ;-). Přes "zeď "jsem otiskla zelený břečťan ( zeleným Distressem forest moss, ale trochu jsem si pomáhala obyčejným polštářkem Pretty Color) . 
Srdíčko bylo původně jen natištěné, pak se mi to celé zdálo moc ploché, proto jsem srdíčko natiskla ještě jednou, vystřihla  a podlepila pěnovkou, aby bylo plastické. Vypadá to líp. Teprve teď jsem „zeď“ ořezala na požadovaný rozměr – 9 x 12.5 cm a nalepila na červené přáníčko.
Na "zeď" jsem natiskla naše začáteční písmena  černým inkoustem a spodní hranu přáníčka dozdobila několika kytičkami v odstínech khaki zelené. Skoro vůbec tyhle kytičky nepoužívám. 

Ketino razítko “Pořád Tě miluji “ našlo opět svoje místo. Jednobarevnou cedulku jsem jemně orazítkovala razítkem s puntíčky ( mám ho moc ráda , má veliké využití ) a pak natiskla černě text. Celou cedulku jsem orámovala kovovým rámečkem ze sady WeR Memory Keepers ( taky už jí mám velmi dlouho a nějak neubývá ;-) ) . Rámeček jsem připevnila dvěma  brads, do středů kytiček  nalepila červené korálky a bylo hotovo. 
Asi bude překvapení, můj muž na nějaká přáníčka moc není, ale večeře ho rozhodně potěší :-)

Krásný sluníčkový den a hodně tvořivý víkend přeje Gabreta

Žádné komentáře:

Okomentovat