středa 1. února 2012

Za zdí, před zdí, nikdo nesmí stát...


Keta začala vyrábět velká tzv. „pozaďová"  razítka. S textem, se srdíčky…se zdí
Možná tohle razítko bude někomu připadat jako evergreen, možná jako klišé, ale fakt je, že je stále žádoucí a poptávané. Keta přiznává, že její styl to není, proto  razítko ( gumu ) poslala mně, abych prototyp  vyzkoušela.
Na  první pohled  se mi hned líbilo ( už jsem ho viděla, jak se po něm pne břečťan ;-) )  a shodou náhod      ( tak jak náhody fungují  ;-)  ) jsem na stole zrovna měla rozpracovanou stránku do diktátu na scrapbook.cz.  K mým fotografiím se náramně hodilo a malé razítko zdi, které už od Kety vlastním, by v tomhle případě bylo opravdu malé.
S novým velkým razítkem jsem orazítkovala druhý podkladový papír pod fotografie , a vytvořená zeď tak korespondovala se zídkou na fotografiích.




Keta chtěla, aby razítko bylo něčím výjimečné, proto zvolila 3D efekt. Otisk krásně vystupuje z papíru. Kostky  zdi jdou na sebe lehce napojovat, takže není problém si vyrobit zeď na celou plochu. 
Razítko je velké 9.5 x 12.5 cm.

Krásnou noc vám přeje Gabreta



2 komentáře:

  1. Nevím, jestli ho časem opravdu koupím, ale teď mám pocit, že ho prostě musím mít! :)) Je parádní! A na tvou stránku (která je mimochodem nádherná) fakt sedne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle mi taky padlo do oka, dovedu si představit, že ho používám. Šup s ním k Aktijce:-)
    Katka Trnka

    OdpovědětVymazat