úterý 7. února 2012

Není foto jako foto...

Já nevím jak vy, ale my nemáme ze školky jednu fotku hezkou. Všechny jsou neostré, rozmazané. Prostě za trest. Ale jsou a v albu by neměly chybět ;-) Třeba teď ve škole to bude lepší. Školkovým se tedy velmi vyhýbám, ale musím... Tak vždy, když si udělám nějakou srdeční, v návalu energie se vrhnu  na školkovou.


A aby toho nebylo málo, ještě se tam připletl nějaký spiderman ;-)) 

Poslední dobou mě baví používat průchodky. Líbí se mi a díky crop-a-dile, mi jdou krásně připevňovat. Dlouho jsem se "krokodýlovi" bránila. Přišlo mi to jako zbytečnost a rozmar. Asi byl ;-)) Ale nedám na něj dopustit. Krásně s ním jdou udělat díry i uprostřed a do čehokoliv. To byl také argument, když jsem si ho pořizovala. "Bude se nám v domácnosti hodit." Manžel se mi vysmál, ale už i on si ho ode mě vypůjčil ;-) A tak  průchodky nemám šišaté či s odprýsklou barvu a hlavně se u nich nevztekám.

Kromě průchodek jsem na stránce použila také 2 razítka. "Hurá" a "Kdo si hraje nezlobi". Ty se hodí snad na každou dětskou stránku. I když k manželovo fotkám bych ji mohla dávat i teď ;-)) Takže skoro univerzální razítka ;-)


Krásný večer



Žádné komentáře:

Okomentovat