čtvrtek 23. února 2012

Razítka na golfu

Konečně jsem si odškrtla jeden splněný úkol letošního roku. Zase taková sláva to není :-(, ten úkol byl přesunut, neb měl být splněn už do Vánoc :-) Prostě do Vánoc jsem to nestačila ( i když jsem fakt pilná ;-) ) a tak jsem golfovou kroniku za rok 2011 dodělala až teď. Protože mám od Kety spoustu razítek, rozhodla jsem se je hojně používat, kromě razítek, kterých mám obecně hodně a hodně a ráda je používám.
Na titulní stránce ještě žádná razítka nejsou, ale hned na dalších, na těch s fotkami, ale i na těch ryze dokumentačních - s turnajovými výsledky, jsem se rozjela...
Tahle stránka byla vytvořena v rámci Projektu 2012 podle zadaného sketche. Použila jsem razítko č.203 s čísly, ovšem odstřihla jsem nulu. Znalec golfu pochopí...golfových jamek je devět...tedy osmnáct ;-) . Rámeček okolo stránky je propisot v rolátku, úplně jsem zapomněla, že ho mám.
Na mém blogu ale měla největší úpěch ;-) tato stránka s razítečkem č.274 - Prostě šik , které se mi od začátku líbilo. Ráda si dělám legraci sama ze sebe ;-) a tak mi tohle razítko připadalo vtipné a hodící se  přesně na tuhle stránku :-)
To ještě není konec, dohrán byl  jen tenhle jeden turnaj. Sice mám ráda bílé podklady, ale pak mi přijdou ty plochy moc velké, čisté a nezaplněné, takže je obvykle zaplním razítky. Jsou to všelijaké bordury, rámečky a kostičky a červená je květina č.192, která byla Ketou vyrobena na moje přání . Mám tohle razítko  ráda a jeho využití je velké. Může být mnohobarevné, embossované, vytvořit jen jeden solitérní květ, nebo velkou kytici, může být doplněno jinými razítky...ráda si hraju a zkouším a razítka prostě miluju.
Tak to je pro dnešek vše...pokračování příště.
Gabreta 




1 komentář:

  1. Nádherné stránky,tvůj nezaměnitelný styl.
    A to razítko nelže-jsi tam šik :)

    OdpovědětVymazat