sobota 4. února 2012

Jsem ráda, že tě mám. Celoročně ;-)

Nevím, jak je tomu při scrapování u vás, ale u mě platí nepřímá úměra. Čím více scrapuju, tím rychleji se dostanu ke svému oblíbenému minimalistickému stylu a stránky a přáníčka jsou prázdnější a prázdnější. Miluji SC styl a obdivuji ho na spoustě blozích. Např. Sandra tvoří stránky, na které se hrozně ráda dívám. Každá ozdoba, každičký detail je důležitý. S minimem ozdob udělat atmosféru a dojem stejný jako se stránkou plně zdobenou. Obdivuji to, ale ne vždy se  to daří. U dětských, cestovních,... alb se to použít nedá, protože chcete vměstnat na stránku fotek co nejvíce, abyste mohli za pár let nad nimi vzpomínat. Tak občas, když se povede nějaká momentka... Dnes jsem si zkusila v tímto stylem udělat přání.


Takové celoroční ;-) Na stránce jsem kromě již profláklého razítka "jsem ráda, že tě mám" použila sadu 4 razítek ročních období. Ta jsem narazítkovala barvami distress (taky jich máte pořád málo? ;-)) a s 3D lepíky nalepila.



Horní papír jsem o centimetr zkrátila a razítko "jsem ráda, že tě mám" narazítkovala dovnitř a přitom navrch. I materiálu jsem potřebovala minimálně ;-)



A co vy? Taky je některá z vás takový minimalista a líbí se mu tento styl?
Krásnou sobotu vám všem


1 komentář: