čtvrtek 1. března 2012

Balící papír? Stačí razítka...

V sobotu jsme slavili narozeniny. Dárečky jsme nakoupili, ale na balící papír jsem zapomněla. Normálně bych to asi tak neřešila, ale puberťačka švagrová oceňuje vzhled velmi. Tak mě to mrzelo a přemýšlela jsem, jak to napravit. Oslavenkyně byla doslova za dveřmi. Během 5 minut jsem s použitím nůžek, razítek a provázku dárky "odekorovala" a v očích -náctileté ještě byla za hvězdu. ;-)


Tričko jsem srolovala do válečku a na karton nalepila utržený růžový papír. Otiskla jsem razítko č. 296 a k němu červeně nové otisk rtů. To bude určitě patřit k mým hodně používaným ;-). Pak už jen omotat provázek.


Na kabelku jsem udělala visačku a šátek nacpala do kornoutu. :-) Překvapilo mě, jak velký úspěch to mělo, jak moc mě to i přes časový pres bavilo a jak málo to vlastně stálo. Myslím, že balení příštího dárku si naplánuji s předstihem a užiju si to. ;-)

Krásný den

6 komentářů:

  1. To je dobrý nápad:)
    Já už teď skoro nic nebalím,dárek hodím do dárkové tašky a je to.Ale stydím se.

    OdpovědětVymazat
  2. To seš teda šikovná. Vypadá to skvěle :). Taky jsem jednou vyráběla balící papír. Na obyčejný balíkový jsem natiskla barevná razítka. Taky to nevypadalo špatně :).

    OdpovědětVymazat
  3. Moc šikovný nápad.Taky oceńuji handmade při balení dárků a sama hojně využívám.

    OdpovědětVymazat
  4. super nápad, vypadá to luxusně a profi, ani se nedivím, že jsi s tím měla úspěch!
    Katie

    OdpovědětVymazat