pátek 2. března 2012

Srdcovka

V podstatě všechny moje stránky jsou svým způsobem srdcovky. Čím jsou zpracovávané fotky staršího data, tím víc. Tyhle fotky jsou staré hodně...asi tak 27 let. Dlouho jsem si na ně brousila zoubky, až přišlo zadání  challenge na scrapbook.cz, které bylo šité jako mně na míru :-). Takže nemohlo zůstat u stránky jedné, ale udělala jsem si hned dvě...jen jedna šla do challenge. Moc jsem nepřemýšlela která, obě mám ráda :-)
Zadání znělo: barva hnědá v kombibaci buď s růžovou, nebo modrou, nebo zelenou. Jasně, modrá s hnědou, to je prostě nejlepší. K tomu krajka, hurá! , něco kovového, není problém! a kytky!!! Super zadání. Mám ráda, když jsou stránky plastické a ozdobené. A když krajka, tak krajka a neošulím to kousíčkem stuhy, když kov, tak kov a ne jedna malá brads :-)...navíc mám všeho toho zásoby, takže je třeba je zpracovávat. Stránky byly raz dva, tohle je pro mě mnohem jednodušší, než si vyměřovat geometrii. Tam je třeba mít na zřeteli téměř každý milimetr, tady se všechno dá omluvit, že to tak má být. A má, samozřejmě ;-) Neřeknu vám, jaký materiál jsem použila, kytky mám sesypané, kovové ozdoby v krabici, papíry dávno vyndané ze sad. A hrozně ráda sahám po zbytcích.
Celá stránka je dokola kolem orazítkovaná, na to se vždycky dají použít nějaké bordurky, ale i rámečky, samostatné kytky, ornamenty,  razítka s textem...to vše tady slouží jako ozdoba. ( např. razítko č. 208, 220, 170, 026, 036, 049, 069 )
Na visačky jsem tentokrát použila razítka dvě, které naprosto vystihují danou chvíli...CHVÍLE, NA KTEROU SE NEZAPOMÍNÁ a KDYŽ SE SNY STANOU SKUTEČNOSTÍ. Jojo, už je to 27 let:-))


Hezký den s úsměvem
Gabreta

4 komentáře:

  1. Stránka je nádherná,tvůj styl.
    Ale ty fotky nemají chybu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, kterou stránku bych poslala do challenge, být na Tvém místě. Tuto, nebo tu, kterou jsi poslala....obě jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé mě strašně zaujal ten ptáček :) Kombinace barev je perfektní, moc se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně nikdy moc nešla kombinace barev modré a hnědé. Vždy mi výsledek přišel neosobní a studený. Ty máš stránku krásně útulnou a vymazlenou. Jak ty to děláš? ;-)

    OdpovědětVymazat