čtvrtek 29. března 2012

Kamarád má narozeniny

Synovo kamarád měl dnes narozeniny. Nejsem velký milovník velkých a okázalých párty a darů, tak jsme koupili malý sáček lega za 28 Kč. Hned, jak jsem měla sáček v košíku, už jsem viděla, jak ho zabalím ;-) Večer jsem vytáhla žlutou čtvrtku, puntíkovaný papír, oboustranku, nůžky, razítka, provázek, průchodky a šla na to. Nejprve jsem si udělala hřbet na výšku lega. Poté jsem ozdobila přední stranu. To taky bylo rychlé ;-) Stačilo pár ostřižků, kartonové hvězdičky a razítko


Sáčku lega jsem přelepila hřbet. Potiskla jsem to razítkem, přilepila oboustrankou. Proděravěla krokodýlem, vložila průchodky a zavázala mašličku.


Kája si to ráno podepsal a nesl kamarádovi do školy. Odpoledne mi řekl, že půjde na oslavu, tak mi bylo blbý, aby šel s prázdnem... Zase jsme utíkali do tesca a koupili kinder vajíčko, čokoládu a bonbony. Doma jsem ale ani sáček nenašla. Tak jsem ustřihla z euroobalu ten proužek s dírkami a použila jej místo sáčku. Zase jsem udělala hřbet, kam jsem dala razítko 297. Z archu samolepek jsem sloupla letadýlko,..... a rychle jsem ho vezla na oslavu.


Myslím, že je takovéhle balení osobnější než koupený balící papír a zužitkujete přitom cokoliv... A i levnější svým způsobem ;-)
Krásný večer


1 komentář:

  1. To jsou prostě fajn nápady a udělají hodně. Pak se i z čokolády ze supermarketu stane osobní dárek.

    OdpovědětVymazat