čtvrtek 26. dubna 2012

Plno hvězdiček

Tuhle stránku jsem dělala do Projektu 2012 na scrapbook.cz. Je podle předlohy, která nám byla zadána (lift ). Skoro vždy si předlohy upravuji k obrazu svému, někdy až tak, že původní stránka v té mé už není vůbec poznat ;-). I tady jsem dělala úpravy ...místo dvou fotek jsem dala jednu, místo jedné dvě ... a místo bordury použila celou řadu kartónových hvězdiček od Kety, které úplně miluju. A využila jsem i písmenka z ještě starých zásob. Béžovou jednobarevnou čtvrku jsem celou potiskla razítkem Všechno nejlepší k Tvým narozeninám  různými směry a rázem z ní udělala čtvrtku vzorovanou .

Jinak jsem volila modro-žlutou klučičí kombinaci, hodí se i k fotkám. Celou stránku jsem oživila červeným zbytkem embossovaného papíru z BS, který mi někdo daroval. Myslím, že je to dobrá klučičí a slavnostní stránka a mám z ní radost .
(předloha je od Nichol Magouirk )


Krásný den s úsměvem :-)
Gabreta

2 komentáře:

  1. Kdybys na to neupozornila, tak já bych to razítko prostě nenašla :-))) A to si myslím, že je i znám ;-) Skvělý nápad. Já pořád říkám, že jsou univerzální, ale přiznávám, že univerzální z nich děláš hlavně ty. Krásná stránka. Svěží, barevná, vzdušná! Moc hezká.

    OdpovědětVymazat
  2. Ája
    Stránka je úúúúžasná :)

    OdpovědětVymazat