pondělí 23. dubna 2012

Hauenštejn

Bylo mi Ketou nabídnuto publikovat na tomto blogu, za což jsem velmi ráda. Pro ty, které mě neznají....moje jméno je Martina, přezdívku mám isobelka, scrapbook jsem objevila už v roce 2006, ale věnuji se mu zhruba od roku 2008. Nejraději dělám klasické třicítkové stránky, občas stránku A4, přiznám se, že mě moc nebaví přáníčka, dělám je opravdu jenom výjimečně.

Tento víkend jsem měla scrapbookově pracovní, kromě jiného jsem udělala další stránku do mého alba z dovolené v roce 2010 (jsem lehce ve skluzu :-D). Toto album dělám A4 a všechny podkladové čtvrtky jsou obyčejné bílé z papírnictví. Stránka je lift předlohy, kterou vybrala Unka do projektu na scrapbook.cz.


Kromě již zmíněné bílé podkladové čtvrtky jsem použila čtvrtky od MME, vstupenku z hradu, výstřižky z letáčku a pohledu (vždy první co dělám, když jedeme na nějaký podobný výlet je, že se pídím po pohledech, letáčcích, razítkách). Dále jsem použila nové razítko prima den G0331 a  cestovní razítko G0240 a G0241, tohle razítko mám moc ráda a často ho používám, líbí se mi, že se dá různě kombinovat. Dobré je mít k němu také raznici kolečka velikost 3,6 cm.

Krásný slunečný den!
isobelka

1 komentář:

  1. Jsem moc ráda, že ses k nám přidala! Když se dívám na tvé A4, vždycky mám trochu vztek na sebe, že jsem se vrhla v rodinných albech do formátu 30*. Formát A4 je naprosto ideální. Dá se prohnat tiskárnou, jsou levnější papíry, i se mi mnohem lépe pracovalo s prostorem. A nemyslím si, že by to byla snazší práce. Naopak prostoru je méně a nechcete mít kompozici pořád stejnou, tak to dá o to víc práce, to nějak jinak poskládat... Dalším důvodem je kontaktnost. Nejkrásnější albumy a stránky jsou ty, kterých se můžete dotknout. Třeba Andrea dělá stránky a rovnou v nich díry. Pak to sváže kroužky nebo drátky.... to už je jedno. Většina z nás dá třicítkovou stránku do obalu. A ten ubere stránce nejen barvy, lesk, ale i efekty nejsou tak plastické...Prostě ji degraduje. Asi by mi to nepřišlo, ale na srazu v Lukách jsem si to uvědomila. Tak si ty své výtvory chráníme, až si tím "škodíme" ;-))) Někdy holt méně je více.

    I my jsme letos už navštívili zámek a hrad, tak určitě v brzké době razítka právě o výletní rozšířím. Jestli máte nějaké nápady nebo by se něco šiklo, pište...

    OdpovědětVymazat