sobota 7. dubna 2012

Mini album z Colmaru


Minulý víkend jsem se zúčastnila už osmého celorepublikového scrapsrazu. Tentokrát jsem jela jako účastník, ne organizátor, i když mě ta organizační činnost taky baví ;-)
Na srazu se hlavně hodně povídá, setkávají se známí se neznámými, seznamují  se noví se starými :-), prostě je to zábava. Hodně se prohlížejí alba, neboť stránky živě vypadají mnohem lépe než vyfocené v galerii. A společně se tvoří, což má nepochybně mnoho výhod a velikánské kouzlo.
  
Na sraz jsem měla připravená dvě nejnovější alba. Zimní z Colmaru, a pak miloučké o mém vnoučkovi Ondráškovi.  Obě alba jsou dělaná z papírových obálek .
Na „colmarské album“ jsem použila obálky velikosti 23 x 17 cm. Vypadají jako sáček s chlopní. Vtip je v tom, že se dá použít i vnitřek obálky na další stránku nebo  schovávačku na prospekt.  
Vyhrála jsem si hodně s vytvářením všelijakých schovávaček, vyklápěček a vytahovaček, abych do poměrně malého alba „nacpala“ co nejvíc fotek. Je jich tam 101, tedy včetně i vystříhaných detailů.
Samozřejmě jsem používala hodně všelijaké zbytečky papíru, jen plochy obálek jsem polepovala nějakým podkladovým papírem, někdy čtvrtkou. A hojně jsem používala Ketina razítka, neb do cestovatelského albůmku jsou jako dělaná.
Tu jsou: 

 







Krásný den s úsměvem
Gabreta


1 komentář:

  1. Cože? Tys tam měla i toto minialbum?? Tak to mě moc mrzí, že jsem je neviděla naživo :( No neva, tak si aspoň ještě párkát prohlídnu aspoň fotky na blogu:)

    OdpovědětVymazat