středa 28. března 2012

Příprava na Velikonoce

Letos prvně budeme Velikonoce "slavit" na nové adrese. My je tedy moc neprožíváme, ale třeba si nás koledníci najdou a je třeba se na to připravit ;-) Abychom si neuřízli ostudu. Docela si poslední dobou víc začínám užívat tu formu, jak dárek předávám, než samotný obsah. V šuplíčku s ňaminkami už delší dobu ležel sáček lentilek z Lidlu. Takový ten velký za dvacku. Obsah jsem vysypala. Lentilky vůbec nebyly otlučené a byly krásně barevné. Tak jsem je roztřídila podle barev :-D a naplnila jimi malé uzavírací sáčky. Vyndala jsem si velikonoční razítka, zbytky papírů, sešívačku, polštářky, nůžky a začala jsem zdobit.

Na první "sérii" jsem použila razítko 311 , papír od My Big Ideas a provázek


I druhá várka je z ostřižků této firmy. Jen jsem ještě vytáhla brads a použila razítka 310
, 312 a 313.


Třetí várka je pro mě. ;-) Moje oblíbená barevná kombinace.


A poslední bonbonky jsem ozdobila naší slečně ;-)


Na sáčky jsem udělala košíček. Na ten mi stačil šedý karton, 2 velké brads, ostřižek papíru, motýlek a razítko.

Jelikož nemám ráda pravítko, vše je tak, jak jsem to prostě ustříhla ;-)

Dnes mi syn sdělil, že má kamarád zítra narozeniny, tak jsme koupili malé lego v sáčku v tescu za 28 kč, tak jdu na aranžování ;-)
Krásný večer




2 komentáře:

  1. Jojojo, jedu k vám na koledu...tedy já asi ne, ale nějaké potomstvo rodu mužského pošlu! ;-) Lentilkové pytlíčky jsou nádherné. O tohle se ani nepokouším, náš dům zestárl a doba, kdy děti , tedy synci , chodili s tatínkem šupat moje kamarádky je dáááávno pryč...a mě nikdo nešupe ;-)

    OdpovědětVymazat