pondělí 5. března 2012

Písmenkové

Přáníčko od Kety s využitím neužitečných a zbylých písmenek mě nadchlo. Takových písmenek mám...Takže určitě je využiju na přáníčka a možná i na stránky, už se mi líhnou nápady. První na řadu ale přišlo také přáníčko, neb se blíží Josefa a mužské přáníčko je pro mě vždycky trochu problém. Nemyslím, že by je muži zas až tak ocenili, ale přesto, sem tam nějaké posílám. Tohle bylo "chlapské" hned od počátku - barevností a  použitím písmen z tenké "vlny" - hnědá lepenka s vnitřní vlnkovou strukturou .

Využila jsem písmenka ještě z doby, kdy Keta s výrobou písmenek začínala. Zazásobila jsem se :-). Písmenka jsem využívala hojně, ale teď už mám radši ta vysekaná, samozřejmě ;-), přesto se i ta "stará" někdy hodí ( mně se hodí vše ;-) ) .  Nadpis Gratulace je razítko č. 266.
Přáníčko bylo raz dva - jednak jsem ho pojala jako zkoušku a pak jsem usoudila, že je to dobré a použitelné. Takže s chutí do toho, jednoduché, efektní a ještě ekonomické :-)




Krásný den s úsměvem :-)
Gabreta

4 komentáře:

  1. Velice elegantní přáníčko.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je dobrý, stejná písmenka tu mám, třeba bude někdy příležitost vyzkoušet, přáníčka mě moc neberou a dělám většinou jen na Vánoce. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, ten nadpis gratulace mi ale vrtá hlavou, to je razítko na barevném papíru? Vypadá to luxusně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Olo. Ano, je to razítko ( č. 266 )na kolečku vyraženém raznicí ze ze zbytku nějakého obalu od něčeho... Chtěla jsem ti najít zbytek, že ti to řeknu přesně, ale už jsem to vyhodila :-(.

      Vymazat