pátek 29. března 2013

Stránky pro kamarády-4

Na první fotce je moje nejlepší kamarádka. Je focená u nás doma, když jsem všechny, co byli s námi, ale i nebyli s námi na plese, pozvala k nám domu.Chtěla jsem jí udělat radost. Stránku už dostala a řekla mi, že si jí nedá do šanonu, ale nechá si jí zarámovat. Tak to mě moc potěšilo a nakonec udělala radost ona mně.
Na druhé fotce je moje další nej kamarádka se svou rodinou. Jsou to hodně staré fotky, ani nevěděli, že je mám. Udělala jsem stránku, kde jsme s dětmi na lyžařském výcviku na horách. Chybí tam jen datum. Ten musím pohledat a dopsat.
Použila jsem razítka KETA.




Krásný den-už chci jaro :)
ÁJA

2 komentáře:

  1. První stránka je nádherná, romantická, řekla bych, že na fotce je tvoje ségra, kamarádka je ti trochu podobná, pěkně si stránku dozdobila a ten filmový pás od Aladine se mi líbí čím dál víc. :-) Spodní stránka také super...pěkně sladěná se zelenou vestou. :-) No, u nás napadlo přes noc cca 10 cm sněhu, letos hned po zimě přijde léto, jaro nečekejte!!!!!!!!!! :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak moje kamarádka je mi hooodně podobná. Všichni si nás pletou, máme s tím dost srandy. Kamarádíme se už od 10 let a říká se, že se lidé začnou připodobňovat, tak na tom něco bude.
      U nás též 10 čísel, ale rychle to taje, jupí :)

      Vymazat