úterý 26. března 2013

Milovaný Michal - bývávalo...

Mně to teda přijde nedávno, ale už to 4 roky bude, co Kája miloval Michala ze školky a my jsme podruhé navštívili jeho představení. Sice byl červencový den, ale na Šumavě zima jako na podzim a déšť k tomu. Já se na představení vůbec netěšila, protože první představení Kája obrečel, protože nebyl Michalem "vyvolený" a nemohl být s ním na podiu. Ono to není nic divného, když si vybírá 3 kluky a 3 holky ze zaplněného hlediště, ale vysvětlujte to čtyřletému klukovi. Takže tentokrát jsem ho dopředu na to připravila a varovala, že jestli si to tím zkazí....a bla bla... Prostě nastínila jsem mu tu nejhorší variantu včetně možnosti zrušení kvůli dešti. Ale tentokrát to vyšlo!!! ;-D Byl na jednom podiu s Michalem. ;-D


Dnes se na mě směje jako Bart Simpson a je na ten specifický zvuk náležitě pyšný ;-) Hrdinové se mu už vyměnili, ale ta žlutá mu zůstala ;-)

Stránka měla být původně kvůli většímu počtu fotek dvoustrannou, ale nakonec jsem je ořezala, poskládala a pořád na stránku něco přidávala, až to dopadlo takhle. ;-)

Všechny šipky a hvězdičky na stránce jsou chipboards. Některé surové, některé potřené distresskou, některé ještě nalakované. A všechny z nových sérií. Taky jsem na stránce poprvé testovala razítkový polštářek od HERO. Aktijka mi ho poslala na vyzkoušení. Je jimi nadšená a chtěla mě nakazit. A povedlo se. ;-) Já používám distressky a staze-on. Ale... Do deníků, ale i na stránky používám obyčejný offsetový papír. Klasickou čtvrtku. Jenže použitím distressek, které udělají "rozbitý" efekt, na tomhle savém papíře to je ještě víc "rozmazané". Já vím, že o to u distressek jde. Ale u malinkých razítek to není hezké. A proto na ně používám staze-on. A i na povrchově upravených papírech je někdy žádoucí ten ostrý přesný otisk. Pak je na to tenhle polštářek ideální. Sice jsou drahé na to, jak jsou malinké, ale plné barvy a krásně se s nimi manipuluje. Třeba na potření chipboards ideální. Než potřu chipboards distresskou, tak to trvá. O stazonu ani nemluvě, ale tímhle jsou obarvené hned. Na stránce jsem použila tuhle barvu u razítka 100% radost a dost dobrý.

Krásný den

4 komentáře:

  1. Je skvělá, tolika detailů.... na tebe dosti nezvyklé, ale povedla se ti :-))) Super!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná stránka. Není jednoduché dát na stránku tolik fotek.

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní stránka, tolik fotek a ještě tolik ozdob, povedla se ti.

    OdpovědětVymazat