čtvrtek 21. března 2013

Chipboard zima

Chipboard miluju. Dají se různě barvit, potiskávat, lakovat,...Já je ale nejradši používám v surovém stavu. 1,5 mm vysoký karton s opálenými ostrými hranami dodá stránce šmrnc. Proto jsem připravila první dvě sady chipboardových ozdob. Zimu a šipky. Obě dvě sady si můžou koupit jako první účastnice víkendového scrapbookového kurzu hurápapíru. Ostatní příští týden. ;-)


A takhle vypadá velká zimní sada chipboards. Milimetrový papír, na kterém jsou chipboards vyfoceny je velikosti větší než A3. Snažila jsem se sadu udělat tak, aby se motivy jedné velikosti neopakovaly a využili jste každičký kousek. ;-)


A tady už jsou použité v našem cestovním deníku. Ten je zhruba velikosti A5.


I šipek je v balení hodně. Ty ale ještě nemám vyfocené v kompletní sadě. První vyrobené šipky jsem ještě zkoušela a měnila velikost podle toho, jak na papíře vypadaly a pak hned putovaly poštou do hurapapiru.


Doufám, že jsem vybrala do sad to, co "potřebujete" ;-)
Krásný den


7 komentářů:

  1. Keti, to je nádhera. Tak až teď mi je líto, že nejsem zimní fanda. Ale sadu určitě upotřebím...
    Letní by se taky hodila.... ;-)
    Jsi šikulka...dík.
    Kamča

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký! Já mám ještě některé ze starých původních a stále je používám, tak se moc těším na nové. A souhlasím se Kamčou, letní by "bodla", myslím, že ještě víc :-)

    OdpovědětVymazat
  3. letní ještě nejsou aktuální ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasná sada, hodně ji upotřebím, dělám dost zimních stránek.

    OdpovědětVymazat
  5. Paráda! Sice mám letošní zimní smash už hotový (vyjímečně bez fotek...fotograf se flákal!), ale přesto chválím. Líbí se mi i Tvůj smysl pro využitelnost "až na kost"...praktická stránka je v tomhle ohledu dotažená do minimálně 100%!

    OdpovědětVymazat