středa 9. května 2012

Můj boxík

Tak jsem se včera už i já ke svému rámečku dostala. Žádné velké změny jsem na něm neudělala. Jen jsem to, co jsem si v Liberci nařezala a připravila, nalepila. I když...můj původní záměr mít box opravdu S&C vzal za své ;-)



Levé dolní okénko zůstalo prakticky nezměněné. Papír mi vytrhla Gabreta z její francouzské knížky. Pero i lahvičku jsem "nafasovala". Klícka je smršťovačka, kterou jsem hbitě sebrala Elion, sotva jsem ji zahlédla ;-) Do pravého rámečku jsem přidala kraječku, protože mi přišlo, že k Francii prostě patří ;-)



Kolečka na velkém zeleném pozadí (i to mám z Liberce) jsou razítko č. 326. Jen jsem natírala zvlášť jednotlivá kolečka. Vlastně jen ta, co se mi šikla. K tomu jsem ještě přidala razítko 314. Okénko se žárovkou jsem ještě oproti Liberci doplnila chipboard kufříkem a dvěma knoflíčky. Ten průhledný je razítko G111 otištěné na smršťovací folii a následně smrsknuté ;-) Kovový komponent i žárovka jsou opět nafasované. Papír na pozadí odpadl Andrejce při tvoření. Je z již několikrát zmiňovaného bločku od Nanu Nany.


Následující okénko je mé oblíbené. ;-) Do kovového rámečku jsem vložila zbytek ostřižku z francouzské knížky. Můj chipboard krucánek. Kytička Prima, knoflíček a tužtička z ikea, kterou jsem jen ulomila a nalepila reklamou k rámečku ;-)



A do posledního rámečku jsem dala provázek, další nafasovaný komponent a otiskla jsem razítka 319 a 330.


Se způsobem zavěšení jsem se moc netrápila. Vzala jsem kousek juty a tu jsem tavnou pistolí na zadní část přilepila. Žádný kovový závěs. Takže rámeček do hodiny visel. ;-)

Když jsem ho plánovala, měla jsem jasnou představu barevné kombinace a i stylu. Je pravda, že od stylu jsem se trochu odchýlila. Měl být jednodušší, ale barvám jsem věrnám zůstala. Jsem z něj nadšená. Je to zase něco trochu jiného než album. Moc mě to bavilo. ;-) Určitě to zkuste!

Hodně radosti při tvoření a krásný den

 

7 komentářů:

  1. Box jsi nádherně dozdobila, líbil se mi už na srazu. Hlavně se mi líbí, že tam je hodně fotek.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné!!! Děkuji za inspiraci!!! Super nápad.
    Prosím Tě Keto, dají se někde koupit ty Tvoje chipboard? Moc se mi líbí, ale nikde na ně nemohu natrefit...moc díky !!!!
    Kamča-Kammy

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmm, hodně povedený rámeček!!! Ten palisandr je skvělý a v kombinaci se zelenou a "nebarevnými" fotkami to nemá chybu!!! Moc se mi líbí!
    Pokud už rámeček visí, pak to přesně splnilo svůj účel.

    OdpovědětVymazat
  4. Prima barevná kombinace! Moc vám to všem sluší - ovšem Kája s plachetnicí je můj favorit. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera. Už se mi moc líbil jako polotovar. Pořád obdivuji fotky, krásně si je barevně i tematicky doplnila. Myslim, že není na škodu tvé odchýlení.

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně povedený kousek! Moc se mi líbí barevná kombinace a ... prostě všechno.

    OdpovědětVymazat