neděle 13. května 2012

Jaro je tu!

Jaro. Říká se, že je to nejkrásnější období v roce. Já mám ráda všechna roční období. Ale na jaro se asi nejvíc čeká, zvláště, je-li zima dlouhá a nevlídná.
Letos jsem při probírání starých fotek vyndala dvě jarní. Jednu z prvního výletu po zimě, druhou, kde byly děti na závodech aut a aby dobře viděly, vylezly si na strom. Já vím, že to bylo na jaře, i když to není na čb fotkách poznat. Jak tak na tu stránku koukám, má i druhý symbol, právě toho vyhlížení jara...JARO JE TU! Keta udělala nová krásná razítka a ta jsem hned použila ( stránky mi tu leží už pár týdnů...).


Porazítkovala jsem šedou kapsičku jarním razítkem č. 0332 , v níž je zasunutá cedulka s kulatým datumovým razítkem č.0226, jen střed jsem musela přelepit vlastním letopočtem. Cedulka s nápisem Výlet a Prima den jsou opět razítka ( č. 0331, 0330 ).
Okraje stránky jsou orazítkované normálním textovým razítkem a kytky jsou propisot. Darovaný filmový pásek mi pořád dělá službu, ještě jich pár mám :-).


Použila jsem stejná razítka, ale neb jsem dala stránce černý podklad, musela jsem ji nějak oživit. Proto ty zelené cákance a oranžové brads a kytky. 

Jaro je tady v plné síle a kráse, užívejte si ho :-)
Krásný den s úsměvem
Gabreta

3 komentáře: