pátek 4. května 2012

Kartonové album

Již dlouho mi doma leželo kartonové album od Kety. Kupovala jsem si ho, ještě s dalšími, úplně na začátku mého scrapování. Leželo schované někde v krabici, až teď na něj přišla řada. Protože na  našich dovolených fotíme opravdu hodně, potřebovala jsem vždy album obrovské. Loni jsme se ale vydali s pár přáteli  stanovat na Mácháč. Jen na pár dní, déle bych to asi ve stanu ani nevydržela. Ideální příležitost udělat si malé kartonové album. Letos jedeme znovu a už se nemůžeme  dočkat :).




Inspirovala jsem se Gabretou, která dokázala nacpat neuvěřitelné množství fotek na malý prostor. Je tu tedy mnoho odklápěček a obálka. Na odklápěčky jsem používala oboustranku se stuhou-podle Gabrety.
Dále také ozdobnou izolepu a papírovou náplast z lékárny.
Hodně jsem používala také razítka od Kety. Jsou tam i nová, která jsou ještě horká z výroby :)


















Tak to je konec.
Přeji všem krásný víkend

Ája


5 komentářů:

  1. Album je moc hezké, viděla jsem ho naživo a to se prostě nedá srovnat...na všechno si sáhnout, odklápět, hledat schovávačky a tajnosti ;-)...je to vzrušující, taková alba mám ráda. Zajímavá a pestrá, žádná nuda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle album je jedna velká schovka. Na každé stránce je tolik kapsiček a různých vychytávek...musím říct, že při listování těchhle stránek, jsi mě tak navnadila, že si ho taky udělám. Jsem ráda, že jsi ho vzala s sebou a já ho mohla vidět naživo...Je skvělé!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné album, obdivovala jsem už na srazíku, moc se ti povedlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý! Taky se mi moc líbí schovky a odklápěčky :)

    OdpovědětVymazat