pondělí 19. října 2015

Adventní kalendář 2015 - první

Do Vánoc zbývá 66 dní. Ovšem do adventu už jen měsíc a dva týdny. Pro mnohé spousta času. Ne pro mě ;-) Už teď jsem slíbila adventní kalendáře pro 9 dětí. A další mám v plánu. ;-)

Je to asi nejoblíbenější činnost, kterou dělám. Ta radost v očích každého dítěte při předání, je pro mě obrovskou odměnou. A myslím, že i pro maminky, které celých 24 dní nemusí děti tahat z postele. Ovšem loni, už jsem si připadala na začátku prosince úplně prázdná a bez nápadu a svůj kalendář se svíčkami jsem už s radostí opravdu nedělala. A to mi bylo docela líto. Takže letos jsem to trochu otočila a než s adventními kalendáři začnu, udělala jsem si jeden pro sebe.


Titěrný. Na ten už bych asi neměla ke konci listopadu trpělivost :-D
A co to je?
Miluju rumové čokoládové kuličky. Ale moc si je nekupuji. Takže do kalendáře ideální.


Ovšem kulička je poměrně malá. Tak jak ji co nejlevněji a nejefektivněji zabalit?

 
Vybrala jsem si na to fungl nový papír z IKEA, který byl podle mě dost drahý, ale viděla jsem v něm obrovský potenciál ;-) Ustřihla jsem si 4 pruhy a z každého pruhu 6 obdélníků. Jednu polovinu jsem přes kuličku přeložila a druhou zavázala vlnou. Pak jsem vytáhla razítka čísel.

Přiznám se, že první, co jsem našla, vybrala polštářek a na odstřižky papíru narazítkovala, vystřihla, proděravěla a udělala kličku.

Bonbonky jako vojáky jsem si nastavěla na bílý podnos. Pak mě ale napadlo, že ten ještě budu potřebovat a že by se i k obalu a obsahu více hodila miska. ;-) Tak jsem je do ní přendala.


Moc jsem si to užila. Samozřejmě, že v krabičce jich bylo jednou tolik, takže jsem si k tomu pěkně mlsala. ;-)

Tak co vy? Přidáte se někdo ke mně?

Krásný den

2 komentáře:

  1. Já jsem ve fázi nakupování, hlavně to tentokrát musím balit pro oba najednou, aby měli to samé ve stejný den a předešla jsem tak dohadování :-) Těším se, co zase vymyslíš :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Supr. Ještě nevím, jestli budu letos dělat. Těším se na další výtvory...třeba se zase nechám od Tebe strhnout a na poslední chvilku vytvořím. ;-)

    OdpovědětVymazat