pondělí 19. října 2015

Prázdninový deník Martiny S. – 3. a 4. týden

Náš prázdninový deník pokračuje. Před prázdninami jsem měla pocit, že toho až tak moc k zapisování nebude. Ale postupně se náš program začal plnit. 
Po návratu z dovolené v Beskydech jsme sice byli týden doma, ale našli jsme si čas na výlet za kamarádkou na chatu, návštěvu hřiště a další návštěvy kolegyň z práce, na které v běžném shonu nezbýval čas. Nakonec jsem měla spoustu materiálu, tak bylo nutné vytvořit přílohu s fotkami. Použila jsem žlutou čtvrtku, ozdobila vzorovaným  papírem ze sady I love summer. Taky jsem nalepila pár výseků a použila razítka Keta. Tento týden završil svatební víkend. I když fotek je spousta (jak to už na svatbě bývá), nechtěla jsem jimi deník zahltit, tak jsem vybrala jen pár a nalepila jsem je na papírovou „harmoniku“. V deníku jsem chtěla mít svatební dort, protože byl prostě úžasný . Ale celá fotka by se mi tam nevešla, tak jsem dort vystřihla a nalepila. Celý víkendový text jsem překryla růžovým tylem ze svatby. A opět razítka J
4. prázdninový týden byl ve znamení pobytu na chalupě kamarádky. Sešly jsme se tam 3 maminky a celkem 5 dětí J To bylo veselo. A opět jsem měla více fotek, takže jsem vytvořila dvě stránkové přílohy. První na bílé čtvrtce, druhá opět na žluté, ale menšího rozměru - jen na šířku fotky. Z jedné strany je naše společná stínová fotka na louce a na druhé straně moje společně s Adélkou. Obě stránky jsou dozdobené opět vzorovaným papírem, výseky a razítky. Další příloha je vytvořená jen z kolážované fotky Honzíka, jak poprvé využil plavací kruh ve vaně. Text je psaný na druhé straně fotky na PL kartičce. Líbí se mi dát občas fotku jako samostatnou malou stránku. A opět následoval super víkend, jehož hlavní náplní byla trojnásobná oslava narozenin – moje, manžela a nejstaršího syna J Vše je zaznamenáno na zvláštní dvoustraně – zdobení pomocí kartičky, washi pásky, výseků a razítek. Fotky jsem si připravila do koláží, chtěla jsem mít do deníku menší rozměry a text jsem vložila přímo ve fotoshopu. Tak dosáhnu toho, že mám v deníku docela dost fotek a přesto jimi není přecpaný. 










Pokračování zase příště.
Přeji Vám krásné slunečné dny a snad jsem Vás alespoň trochu navnadila vytvořit si také svůj prázdninový deník J
Martina

Žádné komentáře:

Okomentovat