pátek 24. července 2015

Svatební vzkazník

V sobotu jdeme na svatbu mé nejmladší sestry … Budu svědek … Očekává se ode mě a od druhé svědkyně, že vymyslíme zábavu …
Chtěla jsem vytisknout velkou fotku novomanželů a od všech svatebních hostů na ni nechat napsat vzkaz. Druhá svědkyně přišla s podobným nápadem, ale ve formě knihy. Jenže hostů bude s dětmi cca 40, co když kniha bude poloprázdná ? Nevypadalo by to dobře… V tomto okamžiku se ozvalo mé scrapbookové srdce J Vytvořím minialbum s kapsami. Novomanželé odjedou na společné focení a my hostům rozdáme kartičky, na které jim každý napíše osobní vzkaz. Poté je jen zastrkám zpátky do kapsiček. To bylo rozhodnuto v pondělí. Na tvoření jsem kradla každý volný okamžik mezi bavením svých dětí, vařením a spánkem….A ve čtvrtek vypadá výsledek takto.






Jako základ posloužilo album na fotky z IKEA. Obal je bílý tak se perfektně hodí a rozměr kapes je přesně na čtverec 10 x 10 (cm). Základ pro zdobení jsou papíry Vintage Notes od Docrafts, růžový metalický papír z obálky svatebního oznámení J a bílé čtvrtky. Tuto sadu mám doma už dlouho, pár papírů jsem kdysi použila na přáníčka a na svatební album je jako dělané. K tomu pár ozdob, kamínků, kytiček a zdobení černým fixem. Papíry jsou krásné samy o sobě, takže zdobení je minimální – k hotovým výsekům jsem použila ještě  BigShot a raznice kytičky, motýla a srdíčko. No a samozřejmě  textová razítka od KETY. Z každé čtvrtky vyšly dva čtverce 10 x 10 (cm), odstřižky jsem použila na zdobení bílé čtvrtky. Některé kapsy jsou připravené na fotky menšího rozměru 7 x 7 (cm). Buď je tam doplním ještě já nebo novomanželé po svatbě. 


Krásný den
Martina Sedláčková

2 komentáře:

  1. Skvělý nápad s kartičkami a vzkazy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko, to je ale nádhera. úžasný nápad, úžasné provedení.... skvělé :) :)

    OdpovědětVymazat