neděle 2. listopadu 2014

MEMORY FILES-domácí výroba


Když jsem uviděla na blogu www.hurapapir.cz příspěvek o Memory files od Heidi Swapp, úplně mě to nadchlo. Je to super nápad, jak zpracovat hodně fotek. Hned jsem přemýšlela, že si něco podobného vyrobím z vlastních zdrojů. Pak jsem nastudovala strašně moc videí a zkusila vyrobit něco podobného. Bohužel mám obrovskou zásobu starších papírů, ale žádné čtvrtky, které by k sobě ladily. Kupuji si teď jen malé sady. Pak jsem ale objevila letní HURÁ SADU, kterou jsem ještě nepoužila. Naštěstí jsem tam našla dvě stejné čtvrtky, které jsem spojila k sobě.
Je to jen polotovar, fotky nemám ještě vytištěné. Budu je tisknout černobíle, protože sada je dost barevná. Také budu ještě zdobit. Nebudu si složky ukládat do kufříku, ale bude to jen jiný typ alba.
Natočila jsem krátké video, jak můj výtvor vypadá. Myslím, že to bude vše lépe vidět, než kdybych fotila. Bez komentáře :)
Omlouvám se za příšernou kvalitu videa, bylo to krásně čistě nahrané, ale jak jsem to nahrála na blog, tak je to hrozné. Raději nezvětšujte :)






Krásný večer
ÁJA

5 komentářů:

  1. No Ájo, to je naprosto dokonalé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak je to slepené??????? Také jsem na to u Aktijky koukala, je to moc pěkné, ale mám rozdělaných tolik věcí, že už nestíhám nic jiného.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Ájo...já zírám. Je to nádherné!!! Úplně lituju, že teď tvořím vánočně ;-) Ale hned o Vánocích si to vyrobím. Fakt je to úžasné! Tleskám!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé ! už se těším na obrázky zaplněného, pokud se tedy podělíš :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle typ záznamu mě také zaujal, hlavně proto, že je daleko kreativnější než PL. Tvoje verze je pěkná, líbí se mi jak je variabilní. Momentálně časově nezvládám, ale leden-únor...za dlouhých zimních večerů...snad také něco spáchám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To mě těší...dloooouho jsem to studovala na videích, i když nevím, jestli to mám správně.
    Marti, já jsem to uprostřed proděravěla a spojila bavlnkou, jako jsme to dělávali, když jsme byli děti a vyráběli jsme notýsky. Ty svislé stránky jsem naohýbala a přilepila jen ten ohyb, aby se to dobře otáčelo.
    Markét, určitě se pochlubím i s fotkami a nazdobením, jen teď musím dodělat hodně restů.

    OdpovědětVymazat