středa 26. listopadu 2014

Adventní kalendář 14

Tak včera jsem se konečně dostala k druhému adventnímu kalendáři pro syna. Tomu hračkovému. Věděli jste, že LEGO Minecraft je teď takový hit? O víkendu si na pobočce v ALZA v ČB vyzvedlo tuhle sérii 400 lidí. ;-) Já jsem krabici rozbalila a udělala jsem to, co syna při stavění lega obtěžuje. :-D Podle návodu jsem připravila do jednotlivých 24 sáčků dílky. Protože kroků je samozřejmě víc než 24, tak jsem do některých sáčků dala dvě stránky z návodu. Návod mu budu posílat denně vždy jen na to, co má v sáčku, na ipad. Takže jsem si musela napsat, co v sáčku je. ;-) Nechtěla jsem, aby hned viděl, co staví ;-) A taky se mi ho nechtělo zbytečně ofocovat. Nebo tisknout. Takže jsem si návod po stránkách vyfotila a budu ho s ním sdílet ;-)

V papírnictví jsem si nakoupila stříbrné sáčky. V práci jsem objevila starý reklamní stojan. Jen jsem doufala, že se mi to na obě ramena vejde. No jen tak tak ;-) Musela jsem na konce dát rolničky, aby to nevypadlo. Sáčky jsem uzavřela bílou čtvrtkou, na kterou jsem nanesla přes šablonu čísel stříbrnou pastu.

Koupila jsem si v pondělí v Lidlu dva druhy. Jedno jsou 3 různé reliéfní pasty. Tu stříbrnou jsem použila na číslice a druhé jsou spíše efektní pasty.


S oběma se mi pracovalo dobře. Akorát už se s tím tak necrcám. Takže jsem folii nemyla po každém čísle, tak to není 100% ostré, ale občas trochu oprasené ;-) Takže jsem se tomu přizpůsobila a sáčky "špinila" vodovkami. Tak, aby to barevně ladilo k prvnímu kalendáři.

 
Navrch na cákance jsem ještě použila tu druhou stříbrnou glitrovou pastu.


Přes různé šablony. Ale přiznávám, že má nejolíbenější je ta kytičková, kde kytičky vypadají i jako vločky. Hezky se mi s ní pracuje a výsledek se mi líbí.

 
No a takhle už vypadá celý kalendář.
Krásný den

2 komentáře:

  1. tak to je tedy vymakaný :) a ještě bude natěšený, až mu pošleš návod a bude skládat, super

    OdpovědětVymazat