čtvrtek 6. listopadu 2014

Adventní kalendář 3

Máte doma 2 holky? Ne? Já taky ne. Ale pamatuji si ty boje se sestrou. Takže když mi má sestra vylíčila, jak se ta jedna na druhou dívá, že už má kalendář a ona ne.... hned jsem ho udělala a včera předala.


Tentokrát jsem použila balící papír, který prodávají teď v Lidlu. I ozdoby jsem koupila tam. Mají je ve všech barevných odstínech.






Balíčky jsem ovázala vlnou. Nalepila na ně čísla. Zase kartonová a nastříkaná stříbrným sprejem. Velké i malé zvonky jsem koupila loni za 20 Kč celé balení v Kauflandu a hvězdičky jsou zase rozstříhaný řetěz z Tesca. Mně osobně se to líbilo v bílo-šedé kombinaci, ale chápala jsem, že holčičí by měl být zářivější. Proto jsem použila větší háčky, na které se vejdou zavěsit ozdoby.





Kdybych ovšem věděla, jakou řevnivost to mezi děvčaty způsobí ;-), vůbec bych je tam nedávala. :-D Ta starší, co už dostala kalendář s těmi červenými balíčky, totiž záviděla ozdoby tak, že má sestra dala příslib, že za vzorné chování jí je dnes dokoupí. No není to jednoduché ;-) A to holky ještě neví, že letos vnitřek vybírala jejich maminka a každá má každý den něco jiného ;-)

S jedním klukem to mám o dost snazší ;-) Ale ten už začíná být taky nervozní, že dělám všem dětem kolem a on pořád nic ;-)

Hezký večer


1 komentář: