úterý 11. listopadu 2014

Adventní kalendář 8

Tenhle mi dal zabrat. Nemohla jsem přijít na to, jak obsah zabalit. A když už jsem na to přišla, tak mi zase 7 kousků přebývalo. ;-) Ale nakonec jsem to dala a s výsledkem jsem i spokojená ;-)


Tenhle kalendář putuje do Kadaně. Dnes by měl dorazit. Je pro malou sličnou slečnu. Obsah zveřejňovat nebudu, protože by věděla, co ji čeká... ;-) Takže jak jsem postupovala... Nejdřív jsem si nastříkala karton stříbrným lakem. Po něm ještě stříbrným glitrujícím. Proto se to tak třpytí. Pak jsem "náplň" zabalila do balícího papírů. Do dvou mých nejoblíbenějších. Červený z IKEA a šedý z LIDLu. Obojí loňské. Tavnou pistolí jsem válečky na prostředku přichytila. Půjdou lehce sloupnout a ještě se i karton pak dá využít. ;-) S tím si Ája určitě poradí. ;-) No a jelikož mi 7 kousků zbylo, tak jsem navázala šnůrku a tu tavnou pistolí zezadu nalepila.

¨
No a zbývalo to očíslovat. Kdybych bývala byla orazítkovala papíry předem, bylo by to snadné. Jenže to jsem tak dopředu nemyslela ;-) Tak jsem vytáhla sadu loňskou zimní od FancyP. a lepila číslice a doufala, že mi to vyjde. Ale nevyšlo :-D Takže jsem vystříhla zbytek z okolí čísla 2. Dvě vedle sebe, takže mi vzniklo 22. ;-)


Všimli jste si, že karton je tentokrát otočený? ;-)
Hezký den

7 komentářů:

  1. Jsi zlato, Zuzka bude nadšená, je to šílená parádnice. Už se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, kolik těch kalendářů děláš?????????????????? :-O :-O Tento je opět super!

    OdpovědětVymazat
  3. napadla mě stejná otázka jako Isu :-)...smekám

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi neuvěřitelná !!

    skvělý :-) Mně by bylo líto je všechny otvírat, kochala bych se až do jara :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Kolik jich dělám? Hodně! Ještě mě minimálně čeká jeden synovi, slíbila jsem i manželovi ;-))) (si o něj řekl, ale chce specifický;-)), dva pro vnoučata kolegyně z práce, 2 kamarádce mé sestry, sobě svíčkový, ... no a ještě se pak uvidí ;-) Předevčírem jsem si dávala do krabiček věci na kalendář kolegyni... a měla jsem pocit, že už mě nenapadne žádný nový vzhled. Že už jsem bez nápadu... Ale jakmile jsem krabičky rozprostřela po podlaze, uviděla jsem to. ;-) Naštěstí. Protože tohle mě fakt baví. Není větší radost a vděčnost než je dítěte. Ale kdybych musela (a to už musím, když jsem slíbila) a nebavilo by mě to, to by byl průšvih. A vlastně ještě vítězce soutěže jeden... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty ještě nekončíš?:))))....ne, že by nás to nebavilo, jen jsem v šoku...tolik kalendářů.Já loni koupila v IKEA za 50,- ve slevě obrovského asi Santu:) se šuplíčkama, tak ještě , že mám tak hodnou kamarádku a moje děti budou mít vyrobený adventní kalendář, diky

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat