pondělí 10. listopadu 2014

Adventní kalendář 7

Dnes syn odnesl další kalendář. Tentokrát do školy. Snad se paní učitelka neurazí. ;-) Ona je totiž tak hodná, že do látkových kalendářů jim dávala bonbony. Nějak to losovali. Ale dopředu věděli, kdo má který den a jaký bonbon, tak jsem jim to trochu zdramatizovala ;-) A aspoň budou mít dva.

 
Do lékárenských sáčků jsem nastrkala miničokoládky MILKA.
 
 
A do pravého dolního rohu narazítkovala světle šedě číslo. Jenže to číslo se, než to uschlo, úplně rozpilo.  Dotiskla jsem 24 a z prvního zůstal jen flek. Ty sáčky jsou z hrozného materiálu. Takže jsem pak přemýšlela, jak to zamaskovat. Vytáhla jsem balící papír, který prodávají od minulého týdne v LIDLu. Za 20 Kč 5 metrů. A ten je poskládaný z čtverečků různých motivů. Ty jsem nastříhala, nalepila oboustrankou, abych překryla ty fleky. Abych nemusela tolikrát lepit, tak jsem do sáčku vložila čokoládku, ohnula sáček a přes to jsem přelepila motiv. Takže jsem ušetřila jedno lepení. Akorát abych to vyhladila, protože papír balící je tenký, musela jsem si čokoládku uvnitř posunout.

 
Nařezala jsem si z šedého papíru proužky, natrhala a černým staze-onem jsem potiskla. Oboustrankou přilepila. Vynechala jsem víkendy a prázdniny. Takže většina dní je po dvou, aby na všechny vyšlo. Sáčků jsem měla 28 a na karton se mi vešlo přesně 27 sáčků. Tak jsem paní učitelku s paní asistentkou šupla do jednoho sáčku. Podle fotky jsme na sáčky zezadu napsali jméno, komu sáček patří. Vedle oboustranky, kterou jsem sáčky na karton přichycovala (jde to dobře sloupnout, ale přitom to drží) jsme napsali jméno, komu sáček připadne. Takže dopředu nikdo neví, kdy na něj přijde řada.
 
 
Logicky jsem si teda myslela, že Kája bude chtít být 1. prosince. ;-)) Ale on chtěl být poslední.  Nechápu. ;-)



Krásný den

3 komentáře: