neděle 9. listopadu 2014

Adventní kalendář 6

Dělat kalendář pro syna je pro mě nejtěžší. On totiž vidí všechny ty kalendáře, které "ze mě vypadnou", a porovnává. Jestli jsem ho náhodou neošidila. A jestli někdo náhodou neměl hezčí. Musí být originální. A pro kluka dostatečně atraktivní. Ale protože k nám chodí hodně kamarádů, tak zase ne už moc dětinský. 10 let. ;-) A taky musí ladit s pokojem. Takže jsem dlouho přemýšlela. Samozřejmě jsem chtěla naplnit očekávání a slyšet: "Dobře máma!"  ;-)))

Protože už jsem taky nevěděla čím to plnit (kravin už máme dost ;-))), tak jsem se rozhodla, že mu udělám kalendáře 2. Jeden ňaminkový a druhý hračkový. On ještě neví, že hračkový znamená jedna hračka lego, kterou mu rozdělím do 24 dní. ;-)  Vím, že se dají koupit legokalendáře, jenže ten ho vůbec nebavil. Je to jedináček a brzy mi ho nějaká odvede... Tak proč bych neudělala 2. ;-)) Navíc ten ňaminkový využijeme na svačiny do školy ;-)) A bude měsíc snazší vstávání. Takže bonbony, bramburky, buráky a samý další nezdravý prasárny jsem nandala do krabiček a zabalila.


Vybrala jsem stříbrno-modrou kombinaci. Papír jsem použila jen jeden. Je z lonské nabídky LIDLu. Oboustranný. Ozdoby jsem koupila tenhle týden v LIDLu. Číslice jsou opět z adventní sady nastříkané stříbrným sprejem. Lepím je lepidlem v tužce ZIG. No a co s tím dál? Loni si u mě Kája vydupal svítící řetěz na ozdobu pokojíčku. Chtěl blikající barevný. Ustoupila jsem na bílý neblikající. Letos jsme taky nově zařizovali pokojíček a má patrovou postel. Takže další nová možnost. ;-)))


Pomocí plastových spojek jsem řetěz přichytila na zábradlí. Pak jsem přivazovala jednotlivé balíčky.






Kája byl zrovna s kamarádem v aquaparku, takže viděl až výsledek. A v noci.


To víc vynikne.





Zabralo mi to teda půl dne, ale Kája je spokojený a to je hlavní ;-))
Krásný zbytek neděle


5 komentářů:

  1. A věřili byste, že už pozná ze zadu, jaký balíček je 1. a jaký je třeba 10.? :-D Takže prvního prosince bude odstříhávat poslepu ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla bych být "Kája"... super .... vloni když jsem to tu viděla, tak jsem si řekla, že také udělám... a je rok pryč a mám pouze sesbírané krabičky......a 2 děti... tak nevím kde se stala chyba..... smekám... super....

    OdpovědětVymazat