sobota 8. listopadu 2014

Adventní kalendář 5

Tak jsem právě teď předala další kalendář


Nevím, jestli si pamatujete, ale loni jsem v tomhle stylu dělala takový synovi. Tenhle je pro synovce. Má sestra má 3 děti ;-) A synovec miluje zelenou barvu. Jsou mu 4 roky. A má poprvé vlastní pokoj. Tak jsem chtěla, aby byl v tom pokoji dominantní. Takže jsem zase z půdy vytáhla rám, který jsem za celý rok nenechala zasklít (původně to byl obraz, než prasklo sklo ;-))) a snažila se vymyslet jiný motiv. Ale ségra se na první pohled zamilovala do Kájovo loňského, tak jsem přestala vymýšlet a jen jsem lovila v paměti, jak jsem to loni dělala ;-)





Nastříkala jsem si opět číslice lakem. Tentokrát zlatým. Vytáhla papíry. Zcela zelený jsem neměla. Takže jsem ho dokupovala. Je to snad nejdražší balící papír, který jsem kdy kupovala. Za 2 metry jsem platila nekřesťanských 60 Kč. Jenže jsem ho potřebovala. Ostatní jsou z loňských zásob z Lidlu a IKEA. Provázek opět poštovní z KIK a balit... Pak jsem zezadu navázala dlouhé šnůry, které jsem omotala směrem nahoru k balíčku, aby se nepřevracely... A jen jsem je v těch 24 šnůrkách posouvala, aby to vytvořilo stromeček. Jsem si připadala, jak na pouti u té atrakce, jak se tahá za provázek... ;-) Nakonec jsem ze všech šnůrek udělala za rámem velký uzel. Takže žádné lepení...



V noci jsem ho udělala a poslala obrázek sestře. Hned ráno telefon... a ani jsem ho nestihla za světla vyfotit. ;-) Poprvé ke mně synovec (mamánek) utíkal s neuvěřitelným úsměvem. Takovou radost jsem už hoooodně dlouho neviděla ;-)

Dnes přijde na řadu můj syn. Už ho víc trápit nemohu ;-)
Krásný víkend

4 komentáře: