úterý 18. listopadu 2014

Adventní kalendář 11


Tak jsem se trochu zasekla. Ve čtvrtek mi začalo být blbě, v pátek hůř, v sobotu jsem už polehávala a v neděli lehla zcela. Dnes ráno jsem zkusila jít do práce, ale bylo mi úplně nejhůř, tak jsem skončila u doktora. Teď, když mám tolik práce ;-) A jak jsem tak v sobotu polehávala, přemýšlela jsem nad kalendářem pro vnučku kolegyně. Je to ještě školkáček. Tak jsem to chtěla fakt hodně dětsky. Večer mi bylo trochu líp, tak jsem to, co jsem přes den vymyslela, realizovala ;-)





Krabičky jsem balila do papíru červeného IKEA a hvězdičkového z Lidlu (letos je opět v nabídce). Balíčky jsem ovázala provázkem, nalepila čísla postříkané zlatým sprejem. Pak jsem sundala ze skříně papírové krabice, které jsem si loni přinesla z práce (byly v nich zabalené papíry). Balíčky jsem si na ni poskládala. Ale přišlo mi to málo zdobené pro malou princeznu, tak jsem si vzala dvě šablony hvězdiček. A tupovala. Pak jsem si do krabice udělala díry a vytvořila si takové "prádelní šňůry", na které jsem balíčky zavěsila.




Snad se bude líbit.
Krásný den
 


3 komentáře:

  1. Kalendář opět super a přeji hlavně brzké uzdravení!

    OdpovědětVymazat
  2. Teda..Keto, by jsi si na advent. kalendáře měla otevřít obchod...jedeš jak drak! A všechny jsou moc krásné! Já se snad ukecám a zkusím taky nějaký. ;-)

    OdpovědětVymazat