čtvrtek 7. listopadu 2013

Adventní kalendář 2013 třetí

Třetí kalendář je pro mladší neteř. Pětiletou holčičku. Obsah jsem uklazovala v už prvním kalendáři. A aby si děvčata nezáviděla, tak jsem připravila stejný formát a princip kalendáře.



Ovšem tentokrát jsem krabici z vnějšku polepila balícím papírem a balíčky převazovala papírou zelenou stužkou. Tu (akorát v hnědé barvě) jsem lepící pistolí přilepila po obvodu a nahoře svázala. A za ni to celé visí.


Balíčky jsem dozdobila chipboards ozdobami, které jsem stejně jako papírová písmenka postříkala zlatým lakem. Moc se mi do toho nechtělo, protože loni mi špatně schnul a nestříkal se zlatý pigment stejnoměrně. Ale letos jsem si koupila jiný. Z Kauflandu za 79,90 značky Heitmann deco. A byl úžasný. Rychle schnul, malá spotřeba, drží, je to příjemně přírodně a ne lacině zlatá. Doporučuju!



Dál jsem tavnou pistolí dolepila loňské buráky, nádherné "omrzlé" červené kuličky, které jsem stejně jako skořici objevila v nanu-nana. Určitě si je ještě dokoupím, protože v sáčku za 60 Kč jich bylo opravdu hodně. Včetně drobných šištiček. ;-) I skořici jsem koupila tam. Jen citron jsem si usušila.


A šup na čtvrtý. Ten bude pro naši zamilovanou sedmnáctiletou pubertačku. ;-) A protože je zvědavá, obsah  neukážu ;-)

Krásný den

2 komentáře: