pátek 29. listopadu 2013

Adventní kalendář 2013 šestý

Tak a mám tu poslední dětský kalendář. Pro jedenáctiletou slečnu. Dceru mé kamarádky a manželovo sestřenice.






Na fotce je takový ponurý, ale... Ráno jdu do práce za tmy, odpoledne se vracím za tmy, víkend propršel a prosněžil a včera už jsem ho musela předat.... 10 dní jsem čekala na vhodné podmínky, ale nedostavily se ;-)

Loni jsem dělala kalendář závěsný. Letos jsem se rozhodla udělat ho jako dekoraci na okno. Na parapet.. A dobře jsem udělala, protože u kamarádky probíhá rekonstrukce. Baruška je u babičky, rodiče jsou na noc u mého tchána. Přes den budují... Takže tohle je ted ideální. Baruška dostane od maminky každý den jeden balíček a až se za týden vrátí domu, ozdobí si zbytkem balíčků parapet ;-)


Balíčky jsem tentokrát zabalila do šedé a přírodní barvy. Oživila jsem to růžovou. To jsou barvy Barči pokojíčku. Kdo přemýšlí nad těmi číslicemi...že je nikde u mě neviděl, má pravdu. Jsou to číslice z bloku razítek, které se objeví ve vánoční hurá sadě. A určitě je u mě ještě hodněkrát uvidíte, protože se mi šikují ;-) Jsou velké, hezky se otiskávají a miluju tenhle font ;-)


No a pak jsem vše naaranžovala. ;-) Ty stříbrné hvězdičky, které lež před sáňkami u mě taky ještě dostkrát uvidíte při vánočním balení... On je to původně řetěz, který jsem uviděla v tescu. Stál asi 27 Kč a po rozstříhání jsem získala spoustu hvězdiček.

Krásný víkend


3 komentáře:

  1. Vůbec není ponurý - je to krásný mix trochu tradice a trochu čisté moderny...je sympatický. Moc! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Velice moderní kalendář, pro mladou slečnu úplně nádherný...

    OdpovědětVymazat