úterý 5. listopadu 2013

Adventní kalendář 2013 první

Rok se s rokem sešel a já už zase vyrábím adventní kalendáře. Je to pro mě takové odstartování vánočních příprav. A moc si to užívám. Reakce na ně je totiž od všech dětí tak krásná, nabíjející. Je to časově náročnější. Protože kupuju věci do kalendářů pro 5 dětí. A každému chci to, co má rád. Sestra má děti 3. Dvě holky a jednoho kluka. A aby si děvčata nezáviděla, musím jim dávám do dnů podobné věci. Stejně tak synovci. Aby zase holkám nezáviděl ;-) Takhle tedy vypadala hromádka nakoupených věcí pro neteře



a takhle pro synovce


A takhle jsem si musela připravit lístečky se dny, na které jsem rozdělovala dárečky podle dnů.


Hlavně vyváženě.  ;-) Já to u svého jedináčka řešit nemusím. Ale sestře bych tím zavařila. ;-)


Takže takhle vypadaly věci pro 3 děti rozdělené do dnů.


Ty jsem pak podle velikosti dala do rok syslených krabiček :-D Napsala jsem si na ně čísla a podle dětí rozdělovala do plastových krabic.


Z krabice už jsem si tahala očíslované krabičky, které jsem balila střídavě do přírodního a pruhovaného papíru. Lepila jsem oboustrannou lepící páskou, aby to bylo takové čisté. Převazovala jsem mým oblíbeným poštovním provázkem. Čísla jsem vyřešila chipboards číslicemi ve své přirozené podobě. Balíčky jsem navěsila na obyčejné ramínko. Synovec totiž ještě nemá svůj pokoj a je skladné ;-)







Už mi jen zbývá zabalit krabici, do které jsem ramínko vložila a předat ;-)
Krásný den


9 komentářů:

  1. Ty jsi ta nejúžasnější teta na světě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Smekám, máš můj obdiv...dětičky musí být nadšené

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci taky takový krásný kalendář!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi skvělá! a kolik toho stíháš! a tak super provedení!..... těším se na ty další:-)........mě nějak chybí energie.... Taky bych chtěla takovou tetu s kalendářem v ruce :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Dík, ale abyste mi nepřipsaly moc zásluh... Já vše vymyslím, nakoupím, zabalím, .... ale od mamky dostanu na výplň balíčků peníze. Takže vnitřek dětem sestry platí babička. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, to budou mít teda děti nadílku. Našemu malému budu muset udělat taky už nějaký adventní kalendář - je mu skoro 2,5 roku :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Markéto, jsi jednička! Děti ve Tvém okolí mají štěstí, že Tě mají! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, hned se budu opičit :)
    Loni jsem dětem udělala podle tvého návodu a byly absolutně nadšené. Když vidím tu tvou krásu, tak jdu do toho. To ramínko je skvělý nápad :)

    OdpovědětVymazat
  9. No ty jsi studnice nápadů. Souhlasím s Ajou, ramínko je super neotřelý nápad. Díky za inspiraci, děti si mohou kalendář pověsit na dveře na háček a mít ho tak stále na očích. Parádní provedení.

    OdpovědětVymazat