úterý 31. ledna 2012

Pomůcky

To, že je scrapbook drahý koníček, jsme každá z nás zaregistrovala hned na začátku. Některé z vás se rozšouply hned při prvním nákupu, jiné (jako třeba já) opatrně sem tam něco přihodily ;-)  a čekaly, jak je to chytne. Já tomu propadla. Ovšem nákup pomůcek jsem odkládala téměř při každém nákupu.

Na srazu v Liberci jsem měla skvělou příležitost porozhlédnout se a podívat se, čím že se to oháníte ;-) Některé z vás naprosto profi vše do detailu. Jiné zase jedna domácí vychytávka za druhou. Bylo to inspirující. Každopádně já jsem se rozhodla, že si musím pořídit kvalitní podložku. Hodně používám skalpel a i jsem si ho zbytečně tupila. Takže jsem se rozhodla pro sklo a xcut podložku k Vánocům u Aktijky zakoupila. Ovšem naprosto mě překvapila podložka, kterou s sebou měla Vonver. Ideální na embossování a používání razítkových barev. Nebyla to v pravém slova smyslu scrapbooková podložka, ale trvalá pečící folie z Lidlu. Je odolná teplotám od -70 do 260 stupňů Celsia. Omyvatelná. Dokonce i v myčce. Má povrchovou úpravu Teflon. No to, že na ni nepotřebujete tuk, asi tak nevyužijete ;-))) Ale rozměr je taky fajn. 33x40 cm. A to nejlepší nakonec. Cena. Tento týden ji mají v Lidlu v akci za necelých 40 Kč.



2 komentáře:

  1. Bezva příspěvek, mám ráda českou tvořivost a nápaditost, která se nespoléhá jen na nabídnutá "profi" řešení, ale taky na svou vlastní hlavu a zkušenosti.
    Katka Trnka

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva příspěvek. A zůstanou penízky na razítko!

    OdpovědětVymazat