úterý 31. ledna 2012

Valentýnské razítko i na stránku

Při navrhování razítek většinou hned rozlišuji, jestli to bude na scrapbookovou stránku či na přání. Jakmile ho mám ale doma už hotové, přemýšlím nad tím, kam všude by se hodilo. Razítko "pořád tě miluji" je jedno z mých oblíbených. A na stránku jsem ho plánovala od prvního otištění. Takže jsem vybrala mé srdeční razítko, fotku a oblíbený podkladový papír....a tady je výsledek


Použité papíry: Basic Grey, Crate Paper
Brads a průchodky: American Craft
Razítko: KETA G307
Chipboards: KETA

Chipboards by šly spoustou způsobů ještě ozdobit, ale mně už to na chlapskou stránku přišlo tak akorát. A ten surový chipboard na místě ;-)




3 komentáře:

  1. Stránka se mi moc líbí, i ty chipboards, na který se už moc těším:-)
    Katka Trnka

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní stránka, taky se už těším na chipboards :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den všem,
    Ačkoliv je tento blog zaměřený na tu krásnější polovinu lidstva, nedalo mi to a i já se musím podělit se svými zážitky a připojit obdiv nad činností své manželky. Do dnes nechápu, jak si mohla má manželka, pro kterou je problém změnit vyzvánění na telefonu (to trochu přeháním), založit blog, upravit nastavení DNS serveru, atd… Má za to můj neskonalý obdiv. Na druhou stranu vám nebudu nic zastírat. Během těchto dvou dní, co na tom pracovala, ztrácela pojem o čase a okolí absolutně neregistrovala. Ano sedí doma, ale duchem je úplně jinde. Jedinou věc, co možná zaregistrovala, bylo to, že náš prvňáček včera přinesl své první vysvědčení. A nebyl bych správný táta, abych se nepochlubil s jeho 10 jedničkami. Vím, že to vyvolává na vašich tvářích úsměv, možná se ani prvňáčkům jiné známky než jedničky nedávají, ale PROSTĚ TAM JSOU. Nevím, jak ostatní manželé vás scrapařky podporují. Já jsem se to naučil tolerovat. Možná i trochu nuceně obdivovat, ale co mi jiného zbývá, pokud chci teplou večeři a trochu lásky. Na druhou stranu je i to úspěch, protože má mamka, když poprvé viděla scrapbookovou stránku, tak stroze oznámila něco ve smyslu – takhle ničit fotky, k čemu je to dobrý? Co říci závěrem: tvořte, mějte chápající manžele a nezapomínejte na realitu (i když i to je možná smysl scrapbooku – chvilku vypnout, zapomenout na to zběsilé životní tempo, na tu spoustu úkolů a povinností všedního dne).

    OdpovědětVymazat