úterý 19. listopadu 2019

Adventní kalendář do síťovky

Přípravu na letošní Vánoce jsem odstartovala. A jako každý rok adventními kalendáři. Letos jich mám v plánu 9. Jako loni. Tentokrát jsem se ale rozhodla ještě více využít věci okolo sebe a nekupovat další košíčky a držáčky… Už jsme totiž ten náš dům stihli za 8 let opět zakrámovat. :-( A určitě nejsem sama. Takže prakticky....kdyby to šlo. ;-) První kalendář je pro mamku.


Ten jsem umístila do síťovky. :-D Je to série organica z DM. Všimla jsem si ji u kasy. Není to zrovna malý balíček, protože je poměrně prostorná a má dlouhá ucha. Materiál je příjemný do ruky. Žádná umělotina. A barva mě zaujala. Taky nebyla levná ;-) Ale je praktická a na dlouho.
K té jsem pořídila i nové papíry. Aby to ladilo.
 
 

Jsou z Primarku. Sada 4 kusů. Barevně skvěle pasují. Takže už jen zabalit.



Zase do krabiček. S bílou stuhou a mými nejoblíbenějšími chipboard číslicemi.

 
Pak už jen nandat do tašky a předat. Taška může viset na klice, nebo věšáku, nebo si může mamka balíčky vyskládat... To už je na ní, jestli se z tašky stane úložiště nebo "dopravní prostředek". Každopádně já mám radost, že ona má radost ;-) A o tom to je ;-)
 
Krásný den
 
 
 
 
 



4 komentáře:

  1. Já se vždycky těším až začneš předvánoční maraton :-) Hurá!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Market, moc pěkné, maminka se má.😊

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem se těšila, až začneš s adventními kalendáři. Tu síťovku jsem si také musela pořídit, barva je krásná. Papír se stromky je super výběr.

    OdpovědětVymazat