středa 30. listopadu 2016

Adventní kalendář 3

Druhý Kájovo adventní kalendář je legový. Jak jinak. U nás je lego závislost. Jenže tentokrát jsem si vybrala sérii Architecture a vůbec mě nenapadlo, co to bude za pakárnu. Celkem jsem ty kostičky třídila 5 hodin do sáčků. Samé titěrné kousíčky. Pořád jsem si musela zapisovat jaký den, jaké stránky návodu,... A u 18. prosince jsem najednou dílek neměla.... Takže zpět a znovu další hodina hledání. :-( No prokázala jsem mu mědvědí službu. Nejenže tohle lego miluje, ale i  hledání dílků, které na skládání nesnáší, jsem mu tím vyřešila... ;-)

Na kalendář jsem použila drátěný stromeček z KIKA. Mooooc se mi líbil a musela jsem ho mít ;-) Na stromečku jsou udělané háčky. Ale je jich málo, tak jsem ještě přivázala dárečky na konstrukci a 3 dala pod něj.


Moc se mi líbil. Podle mě je to můj nejhezčí kalendář. Bohužel ta bílá se ztrácí. Tak mi jen musíte věřit :-D
A ted každý den jako otrok posílat stránky do tabletu. Ještě, že je na lego.com mají v pdf. ;-)

Krásný den

3 komentáře:

  1. No tak ten je naprosto luxusní, nádherný, boží ..... jsem pořád čekala, co bude letos nového... a tohle je super pecka ....

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní, Markéto. Mám podobný stromek v kuchyni na okně, jsou na něm 4 sklenky na čajovky. Tvůj kalendář je zajímavý nápad...vlastně mě vůbec Tvé adventní kalendáře baví. Kája se má. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéžíš...ty jsi královna adventích kalendářů! Nádhera!

    OdpovědětVymazat