středa 30. listopadu 2016

Adventní kalendář 2

Letošní Vánoce budou jiné. Poprvé nebudeme předstírat, že dárky nosí Ježíšek. ;-) Trochu je mi to líto, ale ve 12 letech.... by už mi i přišel divnej ;-) A myslíte, že mi to syn řekl? Nebo že se zeptal? Ne. To jsme takhle v září šli do školy a do práce a on mi v 6.45 začal povídat o tom, co si letos napíše na seznam Ježíškovi.
A já na něj opatrně. "A klukům ve škole taky nosí dárky Ježíšek?"
Následovala odpověď: "Ne, těm je kupujou rodiče."
"A tobě Ježíšek?"
"No!"
"A tomu věříš?"
(Velmi těžko skrývaný potutelný úsměv)
"Aha a jak dlouho už to víš?"
"No už loni jsem studoval, jak to děláte a líbilo se mi to!"

On by mě zase ten holomek nechal zdobit stromeček do 4 do rána, pak odnášet ven a pak zase dovnitř po večeři, protože u mého manžela i stromeček nosil Ježíšek. ;-) Takže tenhle rok ho budeme zdobit spolu a už se na to moooooc těším. No a když byl tak roztomilej a nechtěl nám kazit tu radost, tak jsem mu taky přichystala ty kalendáře dva. Co bych pro svého rozmazleného jedináčka neudělala  ;-)

Nejprve jsem si z půdy přinesla všechny nasyslené krabičky

 
Ty jsem naplnila a popsala
 
 
Pak jsem si vybrala kombinaci balících papírů. Musím říct, že letos byly mé nejlepší kupy v C&A šedý s vánočními vločkami a puntíkatý v IKEE a bílý s vločkami v LIDLU.
 
 
Na balíčky jsem nalepila čísla a zabalila.
 
 
No a už zbývalo jen pověsit. Kájovi vyhovovalo zavěšení pod postelí nad gaučíkem. Proč to tedy měnit. Jen jsme koupili nová ledková světýlka a ty tomu dodaly lesk a třpyt. Ten bohužel na fotce moc vidět není :-D
 

A na druhý jsem se vrhla vzápětí.
 



Žádné komentáře:

Okomentovat