úterý 12. ledna 2016

Letošní rok je ve znamení diářů

Diáře všude kam se podívám ;-)
Tak vidím letošní scrapbookový rok. A já přece nemůžu zůstat pozadu ;-D Obzvláště, když jsem nabyla větší sebevědomí po dodělaném adventní albu a mám pocit, že tentokrát bych to mohla dát ;-))) Navíc jsem do Ježíška dostala naprosto dokonalou malou tiskárnu PIXMA. Nádherně tiskne, tisk není drahý a navíc je jednoduchá. Fotky si posílám přímo z telefonu. Pokud chci koláže, využívám PL od Becky Higgins. Tiskárna velikost fotky sama přizpůsobí velikosti papíru, který vkládám... Prostě miláček. A navíc praktickou brašnu a náhradní náplně ;-) Úplně vidím, jak s touhle taškou vyrážím na dovolené. To budou deníky! (Pokud tedy zrovna nepojedeme do monzunové oblasti) A když budeme potřebovat vytisknout nějakou e-vstupenku, nebudu muset na recepci ;-) Jsem se zase trochu zasnila a rozjela :-D


Takže jsem s radostí přijala od manžela 2 firemní diáře, které dostal. V barvách modrých. Prostě modrá je dobrá. K tomu jsem si přidala již avizovaný malý diář z LIDLU, který mě svou cenou a kvalitou nepřestává udivovat. A projekt byl na světě ;-) Využiji všechny 3


Světle modrý je pracovní. Ale není na schůzky. Je na resty. Už je mi líto plýtvat čas na neustálé a opakované upomínání klientů o jeden a ten samý doklad a nosit v hlavě, co mi nedodali a co já ještě neudělala. Tak jsem si to začala psát do diáře. Jakmile je rest vyřešen, zvýrazním! Takže na konci roku by měl celý diář svítit, kdyby šlo vše podle plánu ;-)


Tmavě modrý je rodinný. Píšu a lepím do něj úkoly. Je veliký (A5), tak se tam toho hodně vejde. Jelikož se u nás neustále mění termíny, tak do něj můžu čmárat, psát si do něj nápady na razítka a neřeším, že si manžel 3x vymění dispečink a zkazí mi úpravu. Tenhle deník žádnou nemá :-D Ovšem stále je pro mě nejdůležitější a na prvním místě diář v telefonu, který sdílíme rodinně a kam všichni vkládáme události. Z toho vlastně vycházím!

No a relaxační je pro mě ten černý. Ten si užívám. Ten mě baví. Je malinký, takže můžu po kousíčkách. Na zdobení není moc místo. Je to takový mini PL. Občas si stránky kalendária proložím nějakou větší fotkou. Abych se moc nezdržovala, tak jsem si nechala nařezat a proděravět bílé listy, které si i potiskuji.


No a takhle vypadá můj první týden.



Dokud uvidíte v mém diáři fotky z přírody, tak to bude dobrý. Rozhodla jsem se totiž 24. prosince plně využít mého dalšího vánočního dárku od mých rodičů, kteří mi chtěli ukázat, jak hodně sedím u PC a jak málo chodím a proč vlastně tak nenápadně přibírám a to pomocí hodinek FITBIT. Takže já už třetí týden chodím každý den 20.000 kroků. Techniku neošálím. Nejdu spát, dokud neujdu 10.000 kroků v kuse a 20.000 kroků za celý den. Občas je to hodně náročné. Když totiž v práci fakt dřu bez přestávky, přijdu domů se 3.000 kroky a co s tím v 16.30 hodin dělat? Prostě vyrazím večer se sluchátky. To, co jsem jindy objížděla, obcházím. ;-) Stejně jsou dny, kdy musím před televizí běhat, protože mi chybí třeba 4.000 kroků. Ale řekla jsem si, že jestli nezhubnu teď, tak už nikdy! Takže 1.7. budu bilancovat. To je můj milník. To jen na vysvětlení čísel a grafů z diáře ;-) A víte co? Cítím se mnohem lépe! Vidím víc věcí kolem sebe. Potkávám víc lidí. A ušetříme za benzín. ;-)

Stránky budu průběžně vkládat na facebook  Čas od času to shrnu sem na blog.
Pokud si vedete ten samý diář, napište mi sem nebo do mailu.... mohla bych se s vámi podělit o nějaké připravené stránky k vytištění nebo i náhradní bílé listy....

Takže všem diářům přeji plné stránky a vám ať vás to baví ;-)

Krásný den

6 komentářů:

  1. Úžasné... mohla bych poprosit o typ tiskárny? Mám selphy od Ježíška, ale nemůžeme se skamarádit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Canon ip110

      https://www.alza.cz/search.htm?exps=canon%20ip110?layoutAutoChange=1

      a tady je i brašna a toner

      Vymazat
    2. Děkuji za superrychlou odpověď. Diář fakt parádní, teď se mi to líbí ještě víc jak ráno. Hezký den.

      Vymazat
  2. Jsi dobrá,... dělat si deník a ještě zhubnout, taky bych potřebovala pár kilo dolů:)
    Máš to nádherné, umělecké dílko :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je supr. Letos jsem se rozhodla, že PL 30x30 dělat nebudu. Vracím se zpět na A4, tam povedu jen akce a na zbytek jsem si pořídila diář a do něj si budu dělat takové svoje PL...přesně jako Ty. První týden už mám taky hotový a baví mě to zatím víc , než to velké. ;-) Markét, píšeš...Pokud chci koláže, využívám PL od Becky Higgins. Mohla bych poprosit o radu? Kde ty koláže najdu? Děkuji.

    OdpovědětVymazat