pondělí 11. ledna 2016

Adventní album

Předvánoční čas jako asi většina miluji. Startuje to u mě přípravou na adventní kalendáře a končí koledami u vánočního stromku. Ovšem u rozbalování dárků tradičně uvadnu. Přemůže mě únava a já rozbaluji a nedostatečně se raduji ze svých dárků i dárků ostatních. Takže pak mám co vysvětlovat ;-))) Vypadám nevděčně a nadávám si, že jsem málo bojovala s únavou. Njn. Ale letos si budu moct čas adventní neustále připomínat, protože jsem si vše zaznamenala v albu. No, kdo je zvyklý na mé písmem naplněné cestovní deníky, asi se bude divit. :-D Tentokrát jsem si totiž zaznamenávala pomocí fotky atmosféru.


Jako podklad jsem použila obyčejnou bílou čtvrtku, na kterou jsem si na inkoustové tiskárně natiskla řádky, datumy,.... Ke zdobení jsem použila papíry z malé starší sady od Teresy Collins. A to tak málo, že mi ještě na dvě alba zbylo ;-) A razítka samozřejmě ;-) Staré vodovky, občas nějakou nit.... Na předposlední den jsem rozebrala vánoční přání od Vonver ;-) Díky Verčo !

Měla jsem z toho na začátku trochu strach. Přece jen už je to 24 dní a systematické pravidelné tvoření. A já měla prosinec tak plný rodiny, práce, divadel, domácích povinností, ... Nakonec jsem ráda, že jsem do toho šla. Navíc mě to i motivovalo do další systematické práce a to letos tolik populárního diáře ;-)

Krásný den

2 komentáře:

  1. Parádní deník a hlavně oceňuji, že si to vydržela celý prosinec :)

    OdpovědětVymazat
  2. Markét, obdivuji Tvůj styl. Moc se mi líbí!Album je nádherné.

    OdpovědětVymazat