pondělí 30. listopadu 2015

Adventní kalendář 2015 - dvanáctý a třináctý

Ve čtvrtek večer jsem si přivezla plllnou tašku ňamek pro děti mé kamarádky. Byla jsem z toho mírně nervozní, protože jsem měla volno až v neděli a to už mi přišlo na nápaditý adventní kalendář dost pozdě. Přece jen než se zabalí 48 balíčků... To nějakou hodinu zabere.. ;-) Balíčky byly poměrně veliké. Takže moje záchrana v podobě loňských dřevěných kalendářů pomohla jen na 50%. Na klučičí kalendář jsem ji použila. Balíčky jsem zabalila do krásného modrého papíru. Ten jsem letos objevila v Kauflandu. Číslice opět AMATIC v surové podobě. A omotané bílou vlnou.


Holčičí kalendář byl větším oříškem. Balíčky byly větší. Papír je myslím z Tesca. Ten jsem vysloveně kupovala už před měsícem pro tuhle holčičku ;-) Věřili byste, že mi zbylo 2 cm2? Musela jsem dokonce maskovat boky, na které už nezbývalo. ;-) Jenže kam s těmi balíčky? V tom jsem zavadila o rámečky na fotografie, které jsme v pátek koupili v IKEA. Byly uloženy ve čtvercových kartonech. Zespod bílé, uvnitř přírodní. Takže jsem tavnou pistolí lepila.



Využila jsem oba prázdné obaly a udělala 2 "dárky". Kartony měly z boku výseky, které jsem využila na "přepásání". Pouze kosmetické... ;-)
Dnes jsem je odvezla mamince, která byla nadšená především z toho důvodu, že už to děti nečekaly :-D

Tak a ještě jeden pro mou dvacetiletou švagrovou ;-) Ufff to je vypjaté ;-)
Vy stíháte?

Dobrou noc




1 komentář:

  1. Tvoje nápady se mi líbí...a je mi jasný, že je to fuška! :) (Já stíhám - díky Tvým výřezům ;)...)

    OdpovědětVymazat