pondělí 16. listopadu 2015

Vánoční přáníčka


Vánoční přáníčka

Pustila jsem se do výroby letošních vánočních  přáníček. Někdy v létě jsem viděla použití textových razítek na Project Life kartičkách. Moc se mi tento nápad líbil a napadlo mě použít něco podobného s vánočními texty. Použila jsem textová razítka KETA a vytvořila jsem dvě barevné kombinace.
 
  • Na první přáníčko jsem použila čtvrtku, kterou jsem potiskla textovým razítkem. Vystřihla jsem čtverec 10 x 10 cm a na Big Shotu vyřízla srdce, které bude jako základ pro chrastidlo. Uvnitř je ještě baňka natištěná na modrou čtvrtku. Vše jsem nalepila na bílý přáníčkový základ a dozdobila vločkou, kamínky a štítky.


 
  • Druhé přáníčko je vyrobené ze stejně potištěné čtvrtky, jen nalepený na obdélníkový přáníčkový základ v přírodní barvě a ozdobené baňkou.


  • Třetí přáníčko je ozdobené rýhováním a polepené modrými baňkami. Postříbřila jsem je glitrovým lepidlem. Nechybí textové razítko KETA.



  • Poslední přáníčko je laděné do červena. Text je natištěný ve všech rozích a uprostřed je červený čtverec jako podklad pro natištěný vánoční strom. Dozdobila jsem výsekem zlaté hvězdičky a červenými kamínky.



 Přeji pěkný den. Martina

Žádné komentáře:

Okomentovat