neděle 15. listopadu 2015

Adventní kalendář 2015 - čtvrtý

Čtvrtý adventní kalendář je pro mého synovce. Samozřejmě, že svým sestrám záviděl a chtěl ho co nejdříve. Ale já věděla, že ten jeho bude náročnější a dřív než o dalším víkendu to nedám. Potřebovala jsem totiž spolupráci ;-)

Štěpánek miluje stromečky. Jenže já už udělala dětem mé sestry tolik stromečků jako adventních kalendářů, že už jsem nemohla na nic přijít. Jak jsem tak ale v práci chodila kolem takové hezké velké palety, napadlo mě to. Holky měly loni paletový a Štěpánek ne, tak letos ho udělám jemu. Takže nápad byl, jenže byla třeba spolupráce manžela. Já s pilou nejsem kamarád. A on obkládá náš dům lícovými cihlami, které všechnu jeho trpělivost vyčerpávájí. Takže jsem čekala. Zatím jsem si balíčky zabalila. A jednou o víkendu využila situace a chlapy poprosila. ;-)

S výsledkem jsem byla moc spokojená. Barva dřeva se mi taky moc líbila.  Ale co skobičky? To už prý musím já. :-(


No trvalo mi to. Ještě jsem si koupila navrtávací místo natloukací. Ale zvládla jsem to a byla na sebe nesmírně pyšná! ;-)


Na špičku jsem ještě chtěla dát hvězdičku. Neměla jsem žádnou dostatečně velkou, tak jsem vzala kartonovou (bohužel plnou jsem neměla), podlepila ji bílým papírem a celou nastříkala stříbrnou barvou. A už jen pověsit balíčky. Na ty jsem použila moje v současné době nejoblíbenější chipboardová čísla.

Tak a už jsem jen poslala přes whatsapp fotku a ráno už tu byl ;-) To bylo radosti! Počkal, než jsem si stromeček vyfotila a aby se stromek dal hezky do auta, balíčky si přendal do krabice.


Každý samozřejmě potěžkal a zachrastil s ním ;-))))

Krásný zbytek neděle

5 komentářů:

  1. Super společná práce - jsem si jistá, že jistý druh radosti má každý, kdo přiložil ruku k dílu...a Štěpánek bude mít radost dloooouho. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Áááách, chtěla bych být Štěpánkem a mít Vánoce o měsíc dřív...a stromeček by mi takhle vyhovoval.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný! Moc se mi líbí, jak máš každý vymazlený a propracovaný.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten je úplně nejvíce dokonalý!!!!! Perfektní!

    OdpovědětVymazat