neděle 28. června 2015

ZUŠ 2014/15

Letoš už po sedmé si Kája šel pro vysvědčení v Základní umělecké škole. Je sice ve 4. třídě, ale stihl hned 3 ještě ve školce :-D Paní učitelka jim k vysvědčení dala dárek. Tuhle fotografii. Tak jsem ji včera večer během té šílené bouřky hned "zpracovala".


A moc jsem si to užila. Konečně jsem totiž sehnala krásné 2 kovové špachtle s dřevěnou rukojetí, takže se mi krásně pracovalo s akrylovou zlatou hmotou. Nanášela se nádherně na šablonu, ani kousek nazmar a ještě se vše krásně očistilo.
Nejdříve jsem si stránku opět ušpinila pomocí vodovek a pak jsem přes šablonu nanesla pastu (zlatá ze série z Lidlu). Když jsem ji horkovzdušnou pistolí zahřívala, všimla jsem si, že dělá takové bublinky, tak jsem udělala i na barevných částech jenom šmouhy prstem a vzniklo tohle...


Pak už jen orazítkovat. Přidat razítka úsměv, prostě my, dny ve kterých se hodiny konaly ve dvojím provedení, mojí oblíbenou zábavu,  perfektní, ruční práce , to nás baví  a menší z kartonových nápisů spolu a šipky. Navrch písmenka a číslice v černém provedení.

Základem byl plátěný papír, který prostě miluju. Vypadá luxusně a dobře se s ním pracuje.

Krásnou neděli!



1 komentář: