pátek 17. dubna 2015

Svatební album 1.

Každý rok "mám sezonu" od začátku dubna do dovolené. To nevím, kam dřív a i bývám občas protivná ;-) Protože prostě nestíhám. (Ale manželovi tvrdím, že to je jeho subjektivní pohled. Že já se cítím v poho ;-))Letos toho mám ještě trochu víc než obvykle, k tomu nám začíná náš narozeninový maraton a očekáváme za 14 dní návštěvu, na kterou se moooc těším, ale měla bych přece jen trochu uklidit ;-) No a v tomhle shonu, který je pro mě horší než vánoční, jsem slíbila kamarádce, že jí vyrobím svatební album. Jde na svatbu a žádný dárek ji nenapadl. Svatba je 2. května. Šibeniční termín? To rozhodně. Zvlášť když to není jen tak obyčejná svatba, ale VIP. Ale je to VÝZVA! A pod tlakem já pracovat umím ;-) Naopak mi to jde nejlíp :-D

Dnes v noci jsem z toho nemohla usnout. Nevěděla jsem, jak by mělo vypadat. Ale ke třetí hodině mě to napadlo. Připravila jsem si papíry a našla album, které jsem si koupila před nějakou dobou v Tchibu. Vize se dostavila ;-)) Ufff.



 Ráno jsem si v práci připravila chipboardové nápisy a odpoledne začala.


Úvodní stránku mám ! ;-) Kolik jich bude ještě nevím. Uvidíme. Hlavně mi držte palce, ať to stihnu. ;-)
Meteorologické podmínky jsou na to ideální ;-)

Hezký víkend

7 komentářů:

  1. Začátek výborný, drž se! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, to vypadá skvěle, těším se na další stránky.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné,tvůj nezaměnitelný styl...budu se těšit na další skvělé stránky

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce, určitě to bude parádní :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Super, hezký styl...taky mám tahle alba pro stejčka Příhodu, co kdyby... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, zajímavý článek. Loni jsme měli svatbu, které se konala v přírodě. Proto jsme sháněli fotografa, který by náš významný den nafotil. Tohoto jsem našli zde poblíž Kolína. Dokonce nám udělal s naší svatby video. Přeji pěkný den.

    OdpovědětVymazat