středa 29. dubna 2015

PL-dovolená na horách v Rakousku


Tak jedna dovolená skončila a už jsem začala dělat další, tentokrát loňskou zimní v Rakousku.
Na tu nemám moc dobré vzpomínky, ale to až později.
Začátek dovolené se neskutečně vydařil. Za prvé jsme jeli s partou kamarádů a za druhé jsme jeli jedním autem. Byla to super zkušenost a velká zábava.
Opět svou dovolenou dělám ve formátu 30x30. První stránku jsem si trochu upravila, potřebovala jsem použít fotku na šířku a kapsa je rozřízlá z boku, takže to šlo.
Opět používám sadu kartiček, k tomu jsem si vybrala jednobarevné a vzorované papíry, které se mi hodí. Z nich pak také dělám kartičky.V krabici na stole mám připravené na zdobení enamelové ozdoby, samolepky, chipboards, abecedy, výseky, prostě vše ladící, abych měla po ruce. Už mám takový systém, speciální krabičku z IKEA, kde mám také fotky a kartičky. Moc nepoužívám anglické nápisy, i když jsou na kartičkách hezké. Někdy je tam nechám a někdy je přelepím. I když se mi moje písmo nelíbí,přesto jsem začala částečně psát i ručně, protože je to daleko rychlejší. Snažím se mít stránky barevné a nazdobené.
Na první stránce je odjezd na dovolenou.
Používala jsem razítka KETA a chipboards-šipku.






Vybrala jsem si font, který vypadá jako psací písmo.
Na této stránce jsme se zastavili v hospodě v Kynšperku. Je tam nově zrekonstruovaný pivovar, kde skvěle vaří. Použila jsem razítko a chipboards KETA.




Krásný den
ÁJA

3 komentáře:

  1. Už se těším na další dovolenkovou sérii.
    Odstartovala jsi parádně ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stránky a písmo máš pěkné, líbí se mi když se do PL píše ručně.

    OdpovědětVymazat