pondělí 26. ledna 2015

Lída a Kája na lyžích

V posledním týdnu v roce Kája s Liduškou vyrazili na lyže (Kája na lyže, Lída na snowboard). Sami. No... manžel je tam odvezl a pak jsme je vyzvedli... Ale celý den tam byli sami. Lída už je dospělá, ale Kájovi je 10. Je to sice zodpovědná teta, ale dějí se jí takové nepochopitelné věci, které mně se nikdy nepřihodí. A jí se jich sejde i několik najednou ;-))) No nic se nikomu nepřihodilo a Kája se cítí zase trochu dospělejší ;-)))

 
Stránka je opět bílá čtvrtka. Tentokrát se strukturou plátna. Na ní jsem použila opět vodovky, šablony, razítka, odstřižky papírů a kartonový nápis. Fakt mě teď tenhle styl baví ;-) A v době zvyšování dolaru a eura a tudíž i cen papírů a ostatních scrapbookových materiálů je i veeelmi levný. ;-) Pořád mám ty původní vodovky, které měl Kája ve třetí třídě ;-)
 
Krásný den
 

2 komentáře:

  1. Hezké zpracování...líbí se mi barevné ladění i jemné vodové doteky. A mimochodem, já mám akvarelky poděděné po manželovi :-) . Ač nikdy o malování zájem neměl, babička mu koupila na školní výtvarku mistrovské barvy!

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkná stránky, ty jedeš :)

    OdpovědětVymazat