neděle 25. ledna 2015

Studující manžel

Kája se ve 4. třídě teprve začíná učit jak se učit. Už jsme zjistili, že má paměť grafickou, takže si to musí napsat... Manžel už dávno ví, že grafickou má ;-) A že při učení musí chodit. Mně pobavilo, jak srandovně to s tím tabletem vypadalo. Já chodila s knížkou, sešitem.... Nepřijde mi to tak dávno, co jsem vysokou školu studovala já, ale v takovýchto okamžicích si uvědomuji, že už je to fakt historie ;-) 


Výhodou vodovek také je, že se dají "znovu otevřít". Já jsem původně namíchala barvy přesně podle trička a kraťasů. Ono to z fotky stránky není vidět, ale jsou jasně modré. Když manžel ale ty barvy viděl, zdály se mu moc výrazné. Kulantně řečeno ;-) Tak jsem si namočila štětec do špinavé vody, znovu jsem už uschlé barvy přetřela... A byl spokojený ;-) 

Vám to doma necenzurují? Mně oba. Syn i manžel. Můžu jejich ksichtík použít, ale chtějí vidět jak ;-) Musí to být v souladu ;-)

Krásný den

4 komentáře:

  1. Super stránka,držím palce Jirkovi a tobě pevné nervy ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Syčáci :-) ne, mně to přijde vlastně fajn , když už jdou s kůží na trh, ať to mají pod kontrolou :-)

    Stránka je bezva a studující manžel - no, to musí být něco :-)

    Držím palce všem, studujícímu i trpícím :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Keti, super! Ano barvy méně syté...musí přece vyniknout "student" ;-) Moc se mi líbí stránečka!

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě to tak! ;-) Já mu do jeho věcí taky nekecám, a navíc ví, že na tohle nemá! ;-) ( já třeba zase nemám na řízení auta...) Pěkná stránka, líbí se mi šablony.

    OdpovědětVymazat