pondělí 12. ledna 2015

Krásný nový rok 2015

Všem vám přeji krásný a šťastný nový rok 2015.
Hodně zdraví, lásky a jen šťastné náhody a nehody.

Loňský rok mi utekl hrozně rychle. Přijde mi to nedávno, co jsem sklízela minulý vánoční stromek. Přitom při pohledu na fotky, které jsem si zase po dlouhé době nechala vyvolat, musím uznat, že jsme toho tolik zažili. Tolik jsme se změnili (já jsem pěkně přibrala :-D).

Předsevzetí si nedávám. Přijde mi to jen alibismus. Dnes ráno po cestě do práce v rádiu zrovna hrál poslední song od Xindla X o předsevzetích. Myslím, že to vystihl. ;-)
To ale neznamená, že se aspoň nepokusím začít rok 2015 aktivně a optimisticky ;-) Takže jsem se rozhodla, že letos začnu i já s Project life. Ovšem udělám si jen takovou zážitkovou verzi. Tzn. že se nebudu striktně držet týdnů. Dokonce plánuji nějaké nezáživné zcela vynechat ;-) Chtěla bych si jen zaznamenávat, co jsme vlastně v roce 2015 podnikli a systémem Project life. A aby mi to neuteklo hned na začátku, o víkendu jsem udělala první stránku.

Našeho Nového roku.

 
 
Kartičky jsem si dělala jen pomocí razítek a také jsem využila kartičky a nápisy, které byly v Hurásadách. Konečně jsem se k nim dostala :-D No a když už jsem si ty fotky posílala na vyvolání, rovnou jsem si tam přidala i fotky na stránku.
 
 
 
Teda takhle aktuální stránky jsem nikdy neměla :-D A moc jsem si to tvoření užila. Šablony, kartonové ozdoby, razítka, vodovky... Pryč je doba mých čistých stránek ;-)
 
A co vy? Začínáte letos s nějakým novým systémem?
 
Krásný den
 





4 komentáře:

  1. Máš to moc pěkné, já pořád přesně nevím jak budu tento rok dělat. Klasický po týdnech určitě ne, to nestíhám, navíc od zítra se po dvaceti letech zapojuji do pracovního procesu, i když zatím jen brigáda, ale i tak bude méně času. Asi se vrátím k malému formátu a jen zajímavé akce.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to krásné a držím palce ať se ti aktuálnost daří ! Mně loni vydržela asi 10 týdnů :-) Ale vše jsem dohnala :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Zážitkově už dělám PL ( kterému říkám Rodinná kronika ;-) ) už několik let, žádné dodržování týdnů, ale po akcích. Kdysi, před 28 lety, už jsem tak začala dělat malý šanon, víc jsem však psala a míň doplňovala fotkami, ale de facto už to bylo ono. Nevážu se na žádné kartičky, dělám stránečky a spíš takovou formou dokumentu, jako z dovolené smash. Vlastně si na tom zkouším i různé techniky, když se mi chce ;-), je to hodně volné a hodně svobodné. Tak mě to baví :-).
    Krásný nový rok všem a ať se vám vaše projekty ( jakékoli ) daří k vlastní spokojenosti:-).

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem dlouho přemýšlela nad formátem. Chtěla jsem zkusit něco nového...Obzvlášt, když jsem si loni připravila tolik kartiček :-D Zároveň mi vyhovuje formát A5, který používám na cestovní deníky... I mně přijde, že je v nich větší prostor na kreativitu. Nicméně zbytku rodiny se naopak moc líbí systém chlívku v PL od Becky Higgins. Vidí v tom systém a odpovídá to trendu doby. A změna je život ;-) Mně zase vyhovuje, že si hned po akci v telefonu v aplikaci PL fotky hned poskládám a napíšu popisky. Takže jsem text defacto jen přepisovala. To by mohl být obrovský pomocník v tom, abych vydržela v té roční kontinuitě. ;-) Uvidíme ;-)

    OdpovědětVymazat